2777
2789

مدرسه که میرفتیم کلاس هفتم و هشتم چندتا همکلاسیمون ازدواج کرده بودن یکیشون جدا شد

اینطوری نبود که بگم چون سنشون کم بود رابطه نداشتن

یعنی چطوری میشه واقعا؟۱۲ ۱۳ خیلیییییی کوچیکه واقعا چطور پدر و مادرا راضی میشن تو این سن کم بچه شوهر بدن 

الان یه سری موافق کودک همسری میان میگن بهتر از دوست پسره که،نه عزیزم من با هردوش مشکل دارم

زندگی شما ها انگار با هورمون جنسی گره خورده که معتقدید دختر تو سن کم یا باید شوهر کنه یا اگر نکنه دوست پسر میگیره

انگار ما ادم نبودیم همین دوران رو گذروندیم بدون دوست پسر

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

موافقم

کاربری شیشمم مغزم انقد مغز ماهیه که یادم میره رمز عبورم چیه یکی یکی کاربریام خراب میشن بعدش 😂😔🔪 پس ممکنه این اکانتمم گم کنم ی روزی 🐻 بنظرم زندگی یه کیکه و غماش واگعی! 🍰 رفیق شهیدم مجید قربانخانی مرسی که همجا هوامو داشتی  💟

خانواده هاشون، انگلن

تقصیر بچه ها نیست، که بهشون بگیم چندش

اونی که با این بچه هام ازدواج میکنه انگله، انگل تر میشه وقتی که باردارش میکنه! 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتاحاالا دیدی خانواده پولدار و تحصبل کرده اینطوری باشه ؟ پس فقر فرهنگی دیگه توضیح نداره

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
اتاحاالا دیدی خانواده پولدار و تحصبل کرده اینطوری باشه ؟ پس فقر فرهنگی دیگه توضیح نداره

بله من دیدم خانواده تحصیلکرده دختر پونزده ساله شوهر دادند چون دختره هرز می‌ پرید زودی شوهرش دادند....شما نمیتونی قضاوت کنی اونی هم که ندارد میبینن دختره نون نداره بخوره مثلاً می خواد زندگیش بهتر بشه که نمیشه متاسفانه

بله من دیدم خانواده تحصیلکرده دختر پونزده ساله شوهر دادند چون دختره هرز می‌ پرید زودی شوهرش دادند... ...

شما در مورد موردای کم داری حرف میزنی مهم کلیت یه چیزه که خب قطعا ۲ درصد هم فرق دارن

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
شما در مورد موردای کم داری حرف میزنی مهم کلیت یه چیزه که خب قطعا ۲ درصد هم فرق دارن

چون کم نیست شما برو‌ تو شهرستان ها ی کم جمعیت وضع مالی خوب تحصیلکرده وای دختر پسر زود ازدواج میکنند