2777
2789

بچه ها من قبلن آدم استرسی بودم اکثر وقتا کف دستام بخاطر استرس عرقه چندوقته یه مشکلی پیش اومده الان بدتر شدم ینی صبحا ک گوشیمو میزارم رو زنگ بیدار میشم با استرس و تپش قلب بیدار میشم اگ گوشی خودم یا همسرم زنگ بخوره با استرس از جام میپرم و میگم کی بود چیشدع.معمولی نمیگما با هول با تپش قلب مثلن امروز این اتفاق پیش اومد حالم بدتر از سری های قبله از وقتی بلند شدم پاهام جون نداشت راه برم الانم قلبم یخورده تیر میکشه.باید چیکار کنم راهی هست استرسم کمتر شه؟دارویی چیزی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم تراپیست برین حتما شاید لازم باشه ارجاع تون بده روانپزشک در کنار روان درمانی و تکنیک های کنترل اضطراب اوایل دارو هم مصرف کنین

قابل حل شدنه نگران نباشین❤️

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
نباید ب استرس عادت کنیاولا صدای گوشی رو کم کن یا رو ویبره بذاربلند شدی اب بخور و نفس عمیق بکشی جا خو ...

خب گوشی رو کم کنم میترسم متوجه نشم🥲ولی باید امتحانش کنم

یکی از دوستان لگزاتال ۱۰ معرفی کرده بنظرت بگیرم؟

عزیزم تراپیست برین حتما شاید لازم باشه ارجاع تون بده روانپزشک در کنار روان درمانی و تکنیک های کنترل ...

میترسم ب شوهرم بگم بریم روانپزشک دعوام کنه بگه خودت خودتو مریض میکنی وگرنه بخدا از خدامه بنظرت یروز خودم یواشکی برم چی میشه؟

میترسم ب شوهرم بگم بریم روانپزشک دعوام کنه بگه خودت خودتو مریض میکنی وگرنه بخدا از خدامه بنظرت یروز ...

یه کار دیگه هم میتونین بکنین

از طریق اسنپ دکتر وقت روانشناس تلفنی بگیرین تراپیست هاشون خوبن ایشون شرایط رو میسنجه و بهتون یه تکنیک هایی رو آموزش میده اگه لازم باشه و ببینه اضطراب تون صرفا با رواندرمانی خالی خوب نمیشه میگه برین پیش روانپزشک.

اسنپ روان پزشکم داره فکر کنم میشه بعد از اونا وقت بگیرین

یه کار دیگه هم میتونین بکنیناز طریق اسنپ دکتر وقت روانشناس تلفنی بگیرین تراپیست هاشون خوبن ایشون شرا ...

اره حتمن باید اینکارو کنم خوب شد یاد آوری کردی ک میشه تنلاین هم وقت گرفت بخدا اینجوری با استرس پیش برم هیچی نمیشم..دعا کن خوب شم 

اره حتمن باید اینکارو کنم خوب شد یاد آوری کردی ک میشه تنلاین هم وقت گرفت بخدا اینجوری با استرس پیش ب ...

انشاالله واستون حمد میخونم❤️

خب گوشی رو کم کنم میترسم متوجه نشم🥲ولی باید امتحانش کنمیکی از دوستان لگزاتال ۱۰ معرفی کرده بنظرت بگ ...

منم همین فکردمیکردم

بچع دومم ک دنیا اومد واس اینکه بیدار نشه زنگ رو ویبره میذاشتم الان عادت کردم

خدایی ادم خواب باشه صدای زنگ ادمو میترسونه

منم همین فکردمیکردمبچع دومم ک دنیا اومد واس اینکه بیدار نشه زنگ رو ویبره میذاشتم الان عادت کردمخدایی ...

وای اره بخدا یعنی آروم ترین زنگم ک انتخاب کنی باز صبحا ک زنگ میخوره یه متر از جا میپری 

من امروز از بس حالم خراب بود ناهارم نتونستم بخورم🥲🤦🏻‍♀️