2777
2789
عنوان

برای بار دوم قراره عروسی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 32 پست

دوستان تاپیکهای قبلیم هست.

بمن نسبت دروغگویی ندید بدون هیچ داده ای.

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
دوستان تاپیکهای قبلیم هست.بمن نسبت دروغگویی ندید بدون هیچ داده ای.

خوبه که دوست‌دار زبان پارسی هستی ولی حس میکنم فردوسی جلومه 😭😂

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستان تاپیکهای قبلیم هست.بمن نسبت دروغگویی ندید بدون هیچ داده ای.

عزیزم مبارکت باشه انشالله خوشبخت بشی

کلا اینجوری صحبت میکنی تو زندگی؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خوبه که دوست‌دار زبان پارسی هستی ولی حس میکنم فردوسی جلومه 😭😂

:))

عجیبه کسی باور نکرد.

ولی خوب من بیشتر اینجا رو مثل دفتر خاطرات مجازی میبینم. و همیشه هم همه متن رو در پست اول مینویسم چون دنبال اینترکشن نیستم تو اینجور پستها. 

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
عزیزم مبارکت باشه انشالله خوشبخت بشیکلا اینجوری صحبت میکنی تو زندگی؟

ممنونم عزیزم.

سعی میکنم مودب و درست صحبت کنم ولی در کل عادی هستم. نوشتار کمی فرق میکنه.

ممنونم عزیزم.سعی میکنم مودب و درست صحبت کنم ولی در کل عادی هستم. نوشتار کمی فرق میکنه.

💋

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خوب مهریه را ببخشی طلاق میده یا نه.بعد اونجا میشه ازدواج را ثبت کرد یا نه اگه طلاق نگیری

نمیدونم دادگاه به کندی در جریانه. قضات اصلا همدلی ندارن.

اینجا نمیشه ازدواج کرد اگه طلاق نگیرم.

وکیل میگرفتی خب.فک کنم تا از همسر اول جدا نشین نتونین قانونی ازدواج کنید

وکیل دارم. ولی خوب قاضی بد خورد به پستم.

تو این کشور میتونم طلاق بگیرم. 

خانواده ام اومدن اقدام میکنم. ولی با قانون ایران هنوز در تاهل آن دیگری هستم.