2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارم پسر داشتن رو تجربه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 29 پست
مرسی از نظرتون ..واقعا دلم سرد شد باید خودمو قانع کنم که همین دوتا بسه نباید به بچه ی دیگه ای فک کنم ...

اینم بگم ابجی من نمیدونم دو یا سه ماهه بودم نذر کروم اسمشو محمد بزارم یادمه یک دعا بود شوهرم دستشو گذاشت رو شکمم خوند و نذر کردیم محمد بزاریم اونو حتما بزن تو نت پیدا کن خیلی تاثیر داره ..حس پسر داشتن خیلی خوبه من وقتی رفتم سونو گفت پسره بعدش همش با خودم میگفتم پسر داشتن چه شیرینه انگار برا همه با عزت میشی محترم میشی همه نازتو میکشن مخصوصا شوهرت

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزدلم منو شوهرمم مث تو آرزوی پسر داشتیم من مادرم ۴ تا بچه ی اولش رو دختر آورده بود ..ما حتی بچه او ...

وای عزیزم خیلی خوشحال شدم برات اشک تو چشمهام جمع شد...خدابچه هاتو حفظ کنه برات انشالله زیرسایه امامان معصوم باشن ❤️❤️ 

وای عزیزم خیلی خوشحال شدم برات اشک تو چشمهام جمع شد...خدابچه هاتو حفظ کنه برات انشالله زیرسایه اماما ...

مرسی فدات شم همچنین گل دخترای تورو ❤️ انشالله خدا توروهم به حاجتت برسونه و به زودی مث من ناخاسته و بی خبر خدا یه گل پسر خوشکل بزاره تو دامنت ....برات دعا میکنم گلم ❤️

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

مرسی فدات شم همچنین گل دخترای تورو ❤️ انشالله خدا توروهم به حاجتت برسونه و به زودی مث من ناخاسته و ب ...

مرسی فداتشم باور کن همیشه از خدا همینو خواستم چون دخترامم خداخواسته وباجلوگیری باردار شدم میگم چی میشه الانم خدا خواسته پسر بهم بده  

مرسی فداتشم باور کن همیشه از خدا همینو خواستم چون دخترامم خداخواسته وباجلوگیری باردار شدم میگم چی می ...

انشالله که میشه عزیز فقط صبر کن و دعا حتما میشه ناامید نشو هیچوقت ❤️

خداروشکر...یعنی فقط همینا رواستفاده کردین ؟رژیم وتخمگذاری انجام ندادین

رژیم اونقدر مهم نیست فقط مرد باید گرمی بخوره

حتما قهوه تو روزهای اقدام بخوره 

آناناس 

و آواکادو