2777
2789

این داستان واقعیه🚫

داستان دختری به نام دریا و پسری به نام محسن که زندگی خوبی داشتن و شدیدا همو دوست داشتن 

مادر دریا که زن مطلقه ای بوده و هیچ وقت طمع عشق تو زندگیش نچشیده بوده به دخترش شدیدا حسادت میکنه و محسن( دامادش) رک اغفال میکنه که باهاش وارد رابطه ج.نس.ی بشه و از این موضوع فیلم میگیره 

یک روز که گوشیش باز بوده دریا فیلم ها رو میبینه میگه مامان چطور تونستی با دخترت این کارو کنی؟

مادر هم عصبی میشه با جسم سخت به دخترش حمله میکنه و اونو میکشه 

جنازه هم رها میکنه اطراف خیابون و فرار میکنه 

به کجا داریم میریم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب که چی

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

وای یه دختره که میخواسته خودکشی کنه مادرش شوهرم داشته تازه مجبورش میکنه با پسر عموش ازوتاج کنه همش اینها رو بهم نزدیک میکنه

خودش با پسر عموعه رابطه داشته همو میخواستن میخواسته وقتی دامادش شد راحت تر بتونن در ارتباط باشن

دختره اخرش منصرف میشه که ازدواج کنه پدرشم ازش حمایت میکنه چون از پسر عموعه خوشش نمیومد متوجه میشه مادرش میگه ببرش بهش تجاوز کن چون مذهبی بودن دیگه باباعه مجبورش میکرد ازدواج کنه 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌