2777
2789
عنوان

چیشد ک ب این زندگی محکوم شدم چرا باید نفر سوم رو تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7754 بازدید | 242 پست
بعله میتونی تاپیک منو بخونی طرف شوهر داره برای شوهر من بیو عاشقانه میزنه🤣این هرزه های خیلی پروعن بن ...

غصه نخور از این زن شوهر دارا زیاده که دنبال نرد متاهل افتادن😄

چون یکی خرج شونو میده .میخوان با یه مرد دیگه عشق و حال کنن چون از خرج و مخارج شون مطمئن هستن و تو فامیل میگن شوهر داره و کاری بهش ندارن .اما دختر همه فامیل می افتن دنبال ننه باباش دخترتون کجاست .چیکار میکنه چرا شوهر نکرده. اگه خانواده اصیل و به درد بخور داشته باشه عمرا بزاره برای ابرو خودشون و حرف مردم ول بچرخه😁

وای کیا روانشناسن

چون تفکرات مون باهم فرق داره و قطعا شما هم دارید یک سری گناه رو توجیه می کنید 

به خاطر همین برات زیر سوال رفتم 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ بچه ای توی محیط پر از تنش و بدون عشق حس نمیکنه سرپناه داره از منی بپرس ک خانوادم از هم جدا شدن،و ...

آخه اگه باباشون باهاشون خوب بود باخیال راحت طلاق میگرفتم من برم بیچارشون میکنه

بیچاره اونایی که بیان از تو مشاوره بگیرنتو خودت از لحاظ روحی روانپزشک لازمیاستارتر بیچاره گول خورده ...

میگند ما آدم ها سایه همدیگه هستیم 

اگر می خوای خودت رو بشناسی ببین چه فکری راجع به دیگران داری 

بعله میتونی تاپیک منو بخونی طرف شوهر داره برای شوهر من بیو عاشقانه میزنه🤣این هرزه های خیلی پروعن بن ...

شوهری که ذاتش خرابه .این هرزه نشد یه هرزه دیگه رو پیدا میکنه .فقط میتونه شوهر بد ذات رو کشت که دیگه هرزه بودنش رو تکرار نکنه .توبه گرگ مرگه

آدمارو هم با حرفاشون میشه شناخت ،و با نظرات نپخته و غیر منطقیت توی این تاپیک میشه فهمید ک بار علمیتو ...

پس کتاب خودشناسی یونگ رو بخون ببینم باز این حرف خودت رو تایید می کنی 

چون تفکرات مون باهم فرق داره و قطعا شما هم دارید یک سری گناه رو توجیه می کنید به خاطر همین برات زیر ...

نه عزیزم. شما موظفی وقتی اسم روانشناس به دوش میکشی ، تجربیات شخصی خودت و قاطی نکنی ، یه تجربه تلخ داشتی فرافکنی میکنی ، بلخره آدم از روانشناس توقع داره علمی و بی‌طرف حرف بزنه .

گناه چی؟؟

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
والا یجوری گفتی مریضی زنانه گرفته از رابطه چیزی نفهمیده کم مونده بود پاشی برقصی یکم نگاه به دلت کن ت ...

من گفتم مریضی زنانه؟! 

عجب حرف هایی می زنید 

ب کتک نیست اونموقع شوهرم بد تر لج میکنه

شوهرت لج نمیکنه باور کن اصلا تورم طلاق نمی‌ده میخواست بده همون اول میداد نه اینکه باهات بچه بیاره 

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼