2777
2789
عنوان

چیشد ک ب این زندگی محکوم شدم چرا باید نفر سوم رو تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7474 بازدید | 242 پست
دانشجوعه انتقالی گرفت شهر ما ۳۵سالشه

برو دم خوابگاهش آبروریزی راه بنداز 

فوقش اینه از شوهرت کتک میخوری ولی اونم همینجوری راحت نمیچرخه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب تقصیر اون اقاست که وقتی دلش جایی هست با کس دیگه ازدواج میکنه .خانم هم اگر قبل ازدواج بدونه مقصره ...

خانما تیکه نندازین من اومدم درد دل ب اندازهکافی اینا لهم کردن من منظورم از دوست داشتن شوهرم این بود ک اگه برگرده میبخشمش بخاطر بچه هام

شماره پدر مادر یا برادری یکی از فامیل های دختره در بیار و بهشون زنگ بزن بگو دخترتون به خاطر شوهر من اومده اینجا درس بخونه یا هرزگی کنه میخاد زندگی منو سه بچمو خراب کنه بیایید ببریدش گورشو گم کنید وگرنه تو دانشگاه براش ابرو نمیزارم

مزخرف نگو بسهاین از کجا نیدونس ی سلیطه توو زندگیشه

هنوز درد شکست عشقی نکشیدی تا بدونی چی درسته چی غلط 

زمین گرده 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

عزیزم باید جدا بشی بچه هاتم بده معشوقه ی شوهرت ک انقد بخاطرش زندگیت جهنم شده ببینم می‌تونه دوروزه نگهشون داره .اونموقعس ک شوهرت می‌فهمه چ شکری خورده توام مدرک جمع کن از گند کاریابی شوهرت ک بتونی مهریتو بگیری ازش بعدشم طلاق .خودتو خلاص کن مگه ی انسان چقدر عمر می‌کنه ک  هرزه ای بیاد جوونیشو  زندگیش و به گند بکشه 

گفتم چجوری تحمل کنم تیکه ننداز بقرآن جیگرم پاره پارست

تیکه ننداختم عزیزم.

خیلی عصبی شدم از اینکه میبینم یه زن چقدر میتونه ضعیف باشه‌. ک از صبح تا شب فقط تو یه چهار دیواری بمونه و بشور و بساب و آشپزی کنه تا یه عوضی از خدا بی‌خبر وقیح تر بشه.

تنها راه تحمل کردنت اینکه خودت بزنی ب بیخیالی،همه وقتت با بچه ها و درس و مدرسه و بازی پر کن.اونقدری ک اصلا شوهرت به چشم نیاد

بابا من چ میدونستم شوهرم خودش اومد خاستگاری دختره هرزه بوده شوهرم نمیگیرتش

بله منم شمارو گفتم نمیدونستی  شما تقصیری نداری. 

ولی اسی همسرت اون دختر رو واقعا دوست نداره اگر دوست داشت باشما ازدواج نمیکرد بچه دار نمیشد ولی داره از بیزبونی شما سو استفاده میکنه. 

لطفا اول خودتو قوی کن . اگر بزرگتری هست که بهش اعتماد داری و عاقله برو باهاش درمیون بزار  تا کمکت کنه .

زنگ بزن ۱۴۸۰ و مشاوره بگیر .

حالا که مجبوری بمونی سعی کن قوی باشی و اون هرزه رو از زندگیت بیرون کنی . شما میتونی ولی با نشستن و نگاه کردن و غصه خوردن نه . باید راهشو پیدا کنی 

بخاطر بچه هاش دیگه میگه نمی تونه جدا شم ازشون

این مرد عمرا بچه هارو ازش بگیره. چی براش بهتر ازینکه یکی بچه هاشو بزرگ کنه خودش هم پی عیاشیش باشه

اگه نمیتونه باید بسوزه و بسازه. گاهی وقتا تاوان یه اشتباه رو باید تا آخر عمر داد

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را