2777
2789
عنوان

چیشد ک ب این زندگی محکوم شدم چرا باید نفر سوم رو تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7812 بازدید | 242 پست
یکی از اقوام نزدیک ما هم همینه اجازه میگیره خونه پدرش میاد تازه غذاشم آماده میزاره لباسم اتو می‌کنه ...

اینم لنگه همونه

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عذرخواهی می کنم این رو میگمپس حق رو میدم به اون دختره چون روی آرزوهای اون دختره خونه ساخته شده دقیقا ...

والا تقصیر مرده هس

مجبور نبوده با اسی ازدواج کنه که ، اگه واقعا اونو میخواسته نباید هر دوتا زنو بدبخت میکرده

الان هم در قبال ۳ تا بچه هاش وظیفه داره ولی عین خیالش نیست

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

عذرخواهی می کنم این رو میگمپس حق رو میدم به اون دختره چون روی آرزوهای اون دختره خونه ساخته شده دقیقا ...

خوب تقصیر اون اقاست که وقتی دلش جایی هست با کس دیگه ازدواج میکنه .

خانم هم اگر قبل ازدواج بدونه مقصره ولی این خانم که نمیدونسته 

جاریمم خاست بترسونه راحت طلاقشو دادن شوهرمم از خداشه من برم

دیگه بچه نیاری ها 

اگه از این ادم بچه بیاری واقعا خدایی خیلی ظالمی 

اونا بچه ها گناهی ندارن

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

خب اسی نمیدونسته تقصیری نداره اون مرد احمقه ک دو تا زنو بدبخت کرده

اگر استارتر نمی دونسته شاید مشکلی نبوده باشه 

البته شاید 

و نمی تونم با قطعیت جواب بدم 

چون خدا نیستم 

اما خب برای هرچیزی با احتیاط بریم جلو بهتر هست 

اون هم تو این زمانه که هرکسی دوست جنس مخالف داره

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

شما نفر سومی انگار !!!

اون دختر چقدر خ.ره ک عمر و جوونیشو ب پای کسی ریخت ک حاضر نشد بیاد خواستگاری و خوشبختش کنه

صرفا یه حضور نصفه و نیمه همراه عذاب وجدان خیانت

بدون هیچ آشیونه و خانواده و بچه ای

خوب تقصیر اون اقاست که وقتی دلش جایی هست با کس دیگه ازدواج میکنه .خانم هم اگر قبل ازدواج بدونه مقصره ...

تقصیر آقا که قطعا هست 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
اگر استارتر نمی دونسته شاید مشکلی نبوده باشه البته شاید و نمی تونم با قطعیت جواب بدم چون خدا نیستم ا ...

چرخ گردون روی پشتم بوم تو هم میشینه

اون وقت هم تز میدی شاید شاید😂

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
خوب تقصیر اون اقاست که وقتی دلش جایی هست با کس دیگه ازدواج میکنه .خانم هم اگر قبل ازدواج بدونه مقصره ...

بابا من چ میدونستم شوهرم خودش اومد خاستگاری دختره هرزه بوده شوهرم نمیگیرتش

جاریمم خاست بترسونه راحت طلاقشو دادن شوهرمم از خداشه من برم

واقعا متاسفم برات. تو تو اون خونه چه ارزشی داری که میترسی از رفتن. شوهرت هم میدونه هیج جایی قرار نیست بری هر بلایی سرت میاره. یکم ابهت داشته باش . تو مادر 3 تا بچه ای.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
یعنی این همه خانواده بی در و پیکر داشته که بهش نگفتن تنهایی کجا میری زندگی کنی؟

بعله میتونی تاپیک منو بخونی طرف شوهر داره برای شوهر من بیو عاشقانه میزنه🤣این هرزه های خیلی پروعن بنظرم باید یقه شوهرشو بگیر وگرنه خراب که زیاددد