2777
2789
هی خارج رو مثال نزنید.اخه خارجی برای ازدواج باکره بودن براشون مهمه؟؟؟!!!!

انقدر طلب کارانه صحبت نکن اون خانم گفت نمیشه اصلا استفاده کرد انگار چیزی تو بدن هست مه مانع میشه گفتم چطور پس دخترای خارجی استفاده میکنن

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی گفته چقد چرت تاحالا نشنیدم یکی از دلایل تیرگی واژن ایرانیا همینه ک نمیزارن بهش اکسیژن برسه

اصولا اونیکه تو تاپیکها چرت و پرت میگه شمایید .

اصلا دلم نمیخواد  جوابتو بدم ولی اطلاعات غلط ندید ، تحربه نکردی ، بلد نیستی ، نظر نده از رو شنیده هات ، راجع به تاپیکهای دیگه هم همینه .از مهاجرت تا کاپ شما نظر اشنباه میدی

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
گوگل بزنید میاره خلاصش میشه برگشت و رشد بافت رحم در جایی غیر از رحم هستش مثلا لوله ها سرویکس کانال و ...

میگما من یلار رفتم سنو دادم میگه ضخامت بافت رحمم  خیلی پایینه ،یعنی نازکه ، کیست تخمدان دارم نمیدونم چ کنم ،چ درمانیو شروع کنم گیاهی یا دارو شیمیایی

انقدر طلب کارانه صحبت نکن اون خانم گفت نمیشه اصلا استفاده کرد انگار چیزی تو بدن هست مه مانع میشه گفت ...

استفاده که میتونی بکنی فقط شاید قبل رابطه اذیت بشی برای جا زدنش 

و اینک خب هایمن رو هم از بین میبره

اصولا اونیکه تو تاپیکها چرت و پرت میگه شمایید .اصلا دلم نمیخواد جوابتو بدم ولی اطلاعات غلط ندید ، ت ...

امضام🙏

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

الان بکارت آدم با کاپ از بین میره؟؟طرف اصلا از کجا میخواد بفهمه شما چیزی وارد بدنتون کردینشما اصلا ب ...

اینایی که گفتی چه ربطی بهم داشت؟؟!!!!!این کاپ وارد بدن میشه ،احتمال اسیب به بکارت هست .کسی که براش مهمه ،بهش توصیه میکنن که استفاده نکنه .

میگما من یلار رفتم سنو دادم میگه ضخامت بافت رحمم خیلی پایینه ،یعنی نازکه ، کیست تخمدان دارم نمیدونم ...

بستگی ب روزی ک سونو دادی داره و ازمایش های هورمونی و سایر شرایطتت عزیزم نمیشه سریع نسخه پیچید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

بستگی ب روزی ک سونو دادی داره و ازمایش های هورمونی و سایر شرایطتت عزیزم نمیشه سریع نسخه پیچید

من دقیقا روز سیزدهم قاعدگیم رفتم ،البته بگما  دوماهی اصلا خون ریزی نداشتم ،فقط در حد چن قطره خون ،رفتم سنو اینو گفت نگرانم کرده 

من دقیقا روز سیزدهم قاعدگیم رفتم ،البته بگما دوماهی اصلا خون ریزی نداشتم ،فقط در حد چن قطره خون ،رف ...

نگران نباش بستگی ب شرایط هورمونها خیلی داره اگر باز ادامه داشت یه ازمایش هورمونی بده روز سوم پریودی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یه کلیپ دیدم خانمه که دکتر بود میگفت اگه به اناتومی بدن اشتا باشید میفهمید ک خون نمیتونه برگرده🤷

من اینو از یه فوق تخصص زنان خیلی با سواد شنیدم ..حالا هر کس میتونه نسبت به شرایطش و تحقیقی که کرده انتخاب کنه .