2777
2789
عنوان

برای پوستتون چه نوع روتین هایی رو رعایت میکنید خانوم ها😁

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 23 پست
لافارر

مچکر

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
جدی!مچکرم پس ازت

اره عزیزم شوینده باعث میشه الودگی رو پوست نمونه منافذ باز نشه.

ابرسان هم باعث میشع پوستت خشک نشه و زود چروک نیوفته.

خودم تحقیق کردم تنها ابرسانی که فاقد مواد مضر و غیر جوش زا بود رویوال هست من واسه پوست مختلطش رو میخوام بخرم نوشته بود تا ۹۵ درصدش گیاهی و اورگانیگه.

مثلا من اسکراب استفاده نمیکنم به جاش هفته ای یکبار واسه لایه برداری از پیله ابریشم استفاده میکنم خیلی خوبه.

لعاب گل ختمی زردیا سفیدم میزنم ضد لک و نرم کننده پوسته.

الهی به امید خودت...  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم شوینده باعث میشه الودگی رو پوست نمونه منافذ باز نشه.ابرسان هم باعث میشع پوستت خشک نشه و زو ...

ماشالله به اطلاعات مفتیدتون

گل ختمی اتفاقا دارم. چندین بار جوشوندم زدم به موهام  ولی به پوست‌نزدم

پیله ابریشم چطوریه؟؟؟

چه عالی پس حتما ازین ریوال میخرم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
ماشالله به اطلاعات مفتیدتونگل ختمی اتفاقا دارم. چندین بار جوشوندم زدم به موهام ولی به پوست‌نزدمپیله ...

پیله ابریشم از ارایشی بهداشتی های معتبر میتونی تهیه کنی پیله رو میندازی تو ابجوش چند دقیقه نرم میشه. بعد حالت دایره وار چند دقیقه پوستتو باهاش ماساژ میدی. خیلی عمیق پاکسازی میکنه کلاژن ساز و ابرسان هم هست یه لایه برداری ریزی هم انجام میده

گل ختمی هم فقط گلبرگ استفاده کن کاسبرگاش تیغ تیغیه مواد حساسیت زا داره.

الهی به امید خودت...  
پیله ابریشم از ارایشی بهداشتی های معتبر میتونی تهیه کنی پیله رو میندازی تو ابجوش چند دقیقه نرم میشه. ...

ممنون از شمااا

حتما تهیه میکنم ، خیلی لطف کردید و بهم کمک کردید خانوم قشنگ🥰😍

میشه گلبرگش رو به صورت هم زد؟!

ممنون از شماااحتما تهیه میکنم ، خیلی لطف کردید و بهم کمک کردید خانوم قشنگ🥰😍میشه گلبرگش رو به صورت ...

خواهش میکنم عزیزم

بله میشه  ولی من چون پوست حساسی دارم خودم فقط لعابشو میزنم و بیست دقیقه بعد میشورم.

الهی به امید خودت...  
خواهش میکنم عزیزمبله میشه ولی من چون پوست حساسی دارم خودم فقط لعابشو میزنم و بیست دقیقه بعد میشورم.

ممنون

فقط ضدافتاب لیراک آبرسان کلینیک شوینده ایرانی خریدم اسمش ادورا مکس خیلیم راضیم ازشچیز زیادی به پوستم ...

مچکر از نظرت عزیزم