2777
2789
عنوان

برقای شمام رفته یانه تاکی این وضعیت ادامه داره دلیل قطعی برق چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 65 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا دیگه نمیره اخیرا

قبلا هم که میرفت یک الی دو ساعت بود و برنامه میدادن ، از غروب به بعد هم کلا همه جا برق بود

تنها چیزی که سر حساب کتاب پیش میرفت همین خاموشیا بود🗿😂😂

یه دختر مستقل ، قوی ، با اعتماد به نفس ، منطقی و پرتلاش🤝رتبه برتر آینده🎓اندکی تا حدی شاعر🌱حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم😗انگشت کوچیکه تحلیلگرا هم نمیشیم ولی خب یه چیزایی تحلیل میکنیم😅این کاربر بسیار بسیار صبور و خونسرد است لذا از تلاش بیهوده برای عصبانی ساختن وی خودداری فرمایید😁معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚

تا حالا تو زمستون برق نرفته بود اینهمه مدت زیاد

از بی کفایتی رییس جمهور جدیده 

خدارحمت کنه اقای رییسی رو که چکارها کرد الان ایشون معلوم نیست چکار میکنه بخاری رو میگه کم کنین توخونه باکاپشن وپتو بگردین

برقاهم باوجود سردی هوا هردفعه قطع میشه

گازم واسه بعضی مناطق قطع میشه

مونده فقط اب رو هم قطع کنن که تکمیل بشه

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

یه ملعونی تعلیق شده به خاطر شعرایی که میسرود و جو بهم میزد 

یاد امضاش افتادم خندم میگیره یه مدت یه امضایی در مورد زمستان و اینچیزا میذاشت 

مرسی که از زمین برداشتیش 😅😇  ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

از بی کفایتی رییس جمهور جدیده خدارحمت کنه اقای رییسی رو که چکارها کرد الان ایشون معلوم نیست چکار میک ...

پکبج هامون وقتی برق میره خاموش میشه اب چون برق نیست از پمپ بالا نمیاد با اینکه طبقه اولیم 

تازه تلفنمون هپ قطع میشه با قطع برق 

هیچ کس مثل من رسما فلج نمیشه وقتی برق میره نه اب نه گاز نه تلفن 

پکبج هامون وقتی برق میره خاموش میشه اب چون برق نیست از پمپ بالا نمیاد با اینکه طبقه اولیم تازه تلفنم ...

اخی اره درست میگین اونایی که بخاری پمپ اب و خیلی چیزای دیگشون بابرق کار میکنه واقعا فلج میشن خیلی سخته

من تازه برق که میره کلا گوشیمم ازکار میفته رسما هیچ غلطی نمیتونم بکنم جدیدا دیگه برقم که میاد باز اصلا انتن ندارم خدا ازشون نگذره بجای بهتر شدن روز به روز بدتر میشن

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔