2777
2789
عنوان

چرا دخترا و زنا باید یه چرخه مزخرفو هر ماه تحمل کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 102 پست
خوش به حالتامروز تموم میشهمن فردا و پس فردا باید بشم عزاا گرفتم

تا ۳ روز اول زیر سرم بودم 

من دوره های پر دردی و میگذرونم همیشه 

اخییی بگردم میفهمم چی میگی

...عُمرَم رو عُمرِت ......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بیشتر از احساسم تو اوم موقع بدم میاد خیلی زودرنج و کینه ای میشم😳

منم 

بیچاره شوهرم خیلی اذیتش میکنم 😔😔

رفاقت با ✨خدا✨خیلی قشنگه،رهات نمی‌کنه،حتی اگه ازت بی‌معرفتی ببینه...
ساعتای اولمه🙂

من نشده درد دارم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

استارتر اینقدر امضاتو درک کردم که نمی دونم چی بگم

فقط اشکم در اومد 

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱٠ الی ۱۲ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

استارتر اینقدر امضاتو درک کردم که نمی دونم چی بگمفقط اشکم در اومد

💔

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

با این که پریودم خیلی درد نداره اما موافقم. قرص ضدبارداری امتحان کن پریود نشی اگه برات عوارض نداره.

وای ن عزیزم خیلی ضرر داره من خوردم تنبلی تخمدان گرفتم

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

عادت کردم دیگه 

قبول کنیم این موضوع هم قسمتی از ماست و باهاش کنار بیاییم 

اگه فقط دنبال این باشیم چرا ما زنا اینطور هستیم چرا مردا اینطور نیستن برامون سختتر میگذره

پریودهای من در حدی درد اور بودن که از حال می رفتم یا بالا می آوردم 

و باعث شده بود وقتی زایمان کردم اینقدر آستانه ی دردم بالا باشه که اصلا ذره ای اذیت نشدم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
اینجا هم از این حرف ها میزنید الان گزارش میزنم

از کدوم حرفا؟!!

مگه سایت واسه پریود و بارداری نیست؟؟؟؟

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥