من با نون باگت گرد درست میکنم شکل مینی پیتزا میشه روشو میبرم و زیرش میزارم روش پنیر بعد کچاپ بعد مایه ماکارونی بعد قارچ میزنم بعد پنیر و بعد فلفل و بعد یکم اویشن خیلی خوب میشه پنیرشو زیاد بزن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تو یه ظرف کوچک اب بریز بدار تو فر (ظرف مخصوص فر، قال کیک و ..) هر وقت ابش شروع به بخار شدن و جوشیدن کرد، پیتزات رو بذار تو فر، محیط فر مرطوب میشه و خمیرت خشک نمیشه، اب به اندازه نصف لیوان
خمیر اماده ها تا حدی خشک هستن نسبت به اینکه خودت خمیر درست کنی، خودت درست کنی عالی میشه