2777
2789
عنوان

ب نظرتون الان موقع خرید این وسیله هست خانمای با سیاست بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 53 پست
بعضی وقتا میگم ماونم اگه دلش برا من و زندگیمون میسوخت انقدر خرج بقیه نمیکرد

دقیقا درسته شوهرت دلش برای شما و اینده بچه اش نمیدسوزه ،والاکه تو این گرونی نباید خرج غیر از شما کنه باید پس انداز کنه برای بچه ، شوهرای ما به ما و بچه هاشون میگن نداریم، بعد خرج مابقی راحت می کنن ،البته خودمون مقصر هستیم که با دلش راه می اییم و شدیم دلسوزشون ،از این به بعد خرج کن اگر می خواهی ایندت مثل من نشه اینده بچه ت هم نشه مثل پسر من ،شوهر من ی قرون پول پس انداز نکرد برای پسرم هر چی پول بود خرج خانواده و خوشی های خودش کرد حتی برای ننه ش کمک کرد خونه خرید 😐 حالا پسر ۲۰ ساله من  هیچ حمایت کننده ایی نداره 😢

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اگه خیلی بهش فشار بیاد معتاد بشه خدای نکرده چی؟؟؟

چه قدر منی 😳جفت پیدا کردم تو نی نی سایت 🥴منم از این فکرای احمقانه می کردم، هیچ مردی اگه سالم بزرگ شده باشه سنگ هم به سرش بباره با فشار زن معتاد نمی شه، مگه اینکه شوهرت از درون و روحی معتاد باشه در این صورت شما چه باهاش راه بیایی و چه مطالبه گر حق خودت وبچه ات باشی معتاد می شه، فقط تلاش بیشتر می کنه حق شما رو هم به بقیه نمی ده ، من مثل شما اشتباه فکر کردم هیچ زنی مثل من همراه شوهر نبود شده بودم  مادرش نه زنش ولی اخرش معتاد شد 🥺پس شما اشتباه من رو نکن ،من فامیلی دارم که خانم ها همه خوش گذرون و سیاست مدار بودن وهیچ وقت با کم کاستی ها شوهر کوتاه نمی امدن ۲۰ ساله پیش من خودم قضاوتشون می کردم عجب زن های بی رحمی هستن شوهر روحسابی گذاشتن تو منگنه و پول خرج می کنن کاری ندارن شوهر داره یانه، به خدا خوب می خوردن ،بهترین مسافرت ها رو داشتن اصلا شوهر براشون مهم نبود کاش نزدیکم بودی زندگی من دلسوز رو با زندگی این زن ها رو می دیدی اونا بهترین خونه و ماشین و ویلا و زمین هر چی بگی دارن بچه هاشون تامین هستن ، من شوهرم هم معتاد شد هم هر چی داشت به باد داد 😞 همیشه دلش قرص بود که من خرج ندارم هر جی پول در می اورد به بقیه می داد یا خرج اعتیادش می کرد 

چه قدر منی 😳جفت پیدا کردم تو نی نی سایت 🥴منم از این فکرای احمقانه می کردم، هیچ مردی اگه سالم بزرگ ...

آخیش ی ذره ارومم کردی من ک مادری ندارم راهنماییم کنه انشاالله زندگیت درست بشه ک انقدر برام وقت گذاشتی ممنونم ازت خسته شدم انقدر پا رو دلم گذاشتم و با عذاب وجدان خرید کردم برای بابامم همین بودم اما بابام مرد زندگی بود پولاشو جای دیگه خرج نمیکرد اما این ادم خییییلی ولخرجه 

چه قدر منی 😳جفت پیدا کردم تو نی نی سایت 🥴منم از این فکرای احمقانه می کردم، هیچ مردی اگه سالم بزرگ ...

الانم خواهبرادرای من شکر خدا همه چی دارن چون دقیقأ ولخرج و بریز بپاچ میکنن زن داداشم ک انقدر خرج بالاس بااینکه همش ۱۶سالشه اما خیلی داداشمو گرفته تو مشتش ی هزاری دیگه خرج ما نمیکنه از وقتی زن گرفته