2777
2789
عنوان

الان ده روز یوبسم حالت تهوع دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 58 پست
ن دیگ امروز خوردم

دیشب رفتی دکتر ولی دارو ها رو از امروز شروع کردی؟ کاش از همون دیشب میخوردی... ببین انجیر و فلان و بیسار رو ول کن، اگه بخواد اثر کنه باید شربت بخوری اونا در برابر این شربت ها اصلا چیزی نیستن 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خیلی بده من ۳روز اینجوری بودم داشتم میمردم از دردچجوری تحمل کردی این ۱۰روزو بمیرمدکتر راه دیگه ا ...

گفت اگه نتونستی یا ج نداد عمل کن رودتو. من خودم هزار تا مشکل دیگ دارم. کلا از داخل بیمار شدم بخاطر شوهر وخانواده. دکتر هزار بار گفت خوشحالش کن بهش استرس نده. حرفشو گوش کن. درمانش فقط شوهر و خانوادش هسان. ولی بدتر کرد. تازه میگه تومریضی بدرد ازدواج نمیخوری

ده تا همشو یجا بخوراگ ی شب تو یخچال بمونه خوبه وای من با اب جوش خیسوندم زودتر نرم بشه و ی ربع بعدش خ ...

باشه عزیزم مرسی .۱۰ روزه دیگ اگه ج نداد چیکارکنم. تمام پوستم تیره شد

شاید لازم باشه تخلیه بشی عجب دکتر مسخره ای داری که این شرایط رو جدی نگرفته

اورژانس رفتم.

بعد از ده روز ک شربت و دارو ج نمیده. معدم و قلبم و... تحت فشارهای داره میترکه. هرلحظه انگار ببخشید دارم بالا ميارم.

درد میاد شکمم.

برو بیزاکودیل بگیر... شربت چی داده بهت

صبح تاحالا مریضم ب شوهرم گفتم. میگ میخوام برم شهر‌

.رفته بازار تا ساعت یک.

ساعت یک زنگ میزنم.

میگ میخوام برم مسافر بگیرم. مساف نیست.

ساعت ۳ زنگ میزنم میگم رفتی. میگ ن بابا.

شوهر دروغگو.

معلوم نیست کجا میره. هرروز اسنپ شلوغ بود همثانیه مسافر. الان جطور صبح تاحالا مسافر نیست. فقط میخاد منو حرص بده با دروغش.

دربند من نیست مریصم.

میره پی بی‌ناموسی مشخصه براش ارزشی ندارم. روز زن برام هیچی نگرفت. من گفتم منو بب دکتر. اونم بزور ده دقیقه برد ولی نگاهش ب زنای لخت و عملی و ... بود.

من نشسته بودم پیشش ارزش منو آورد پایین بهم بی احترامی کرد اصلا بمن توجهش نبود..

کنارش نشسته بودم اینجوری ود. اگه نباشم چجوریه؟

خودش قب ماشین خردن گفته بود جنبش ندارم. واس دختر مخترا چون هوایی میشم. 

حتی با نگاه یا بوی عطر و... ولی بازم ماشین خزید. 

میگمدچرا نگاه میکنی خیره میشی. میگ دوست دارم بتوچه.

خب نگاه کنم.

باید بتوج پس بدم.

گفتم میتونستی من ببینی ول یتومنو نادیده میگیری.

گفت خب دارم رانندگی‌میکنم باید جلومو ببینم.

گفتم خب چرا زنای مردمو میبینی رانندگیتو بکن.

بازم گفت بتوچه. خودت جذب مرد خشگل نمیشیء

گفتم خاک توسرت. من دون عمل و ارایش و لباس و اینا خشگلمو خوش تیپ. اگه به خودم برسم و دلسو تو نباششم ازت بکنم. من از همه شون خشگلترم

لاکتولوز

پاشو برو شیاف بیزاکودیل بگیر حتما... شربت هم وقتی اون اثر نکرده برو یه مدل دیگه بگیر، برو داروخونه بگو شربت ملین قوی می‌خوام... همین الان برو داروخونه، با نشستن و دست دست کردن کاری از پیش نمیره... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم