2777
2789

به نظر من اینکه ما با مطالعه زیست شناسی و بررسی آن میتونیم ببینیم که انتخاب طبیعی واقعیه خودش می‌تونه یه دلیل بزرگ باشه. یا یه چیز دیگه از نظر من همین علم ژنتیکی که خیلی به اثبات نظریه کمک کرد. داروین اون زمان بدون دسترسی به علم ژنتیک و دی ان ای به این نظریه رسید و بعد با اومدن علم ژنتیک ما تونستیم حرف هاشو به چشم ببینیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظر من اینکه ما با مطالعه زیست شناسی و بررسی آن میتونیم ببینیم که انتخاب طبیعی واقعیه خودش می‌تون ...

دآروین بک نظریه گفت با علم تجربی داروین میگفت ما انسان های از یک سلول جهش یافتیم طی تصادف آیا جهان تصادفی است اصلا همون سلول خود با خود وجود داشته 

بلع همون هست

واسم سوال پیش میاد که اگه نظریه داروینو مبنا قرار بدیم،یعنی نهایت تکاملش انسان امروزی بوده،اگر نه،مرحله بعدش چیه؟چرا واسه اون قسمتش توضیحی نداده،بازه های زمانی همچین تغییراتی رو چطور درنظر گرفته و بر چه اساسی همچین تغییراتی بوجود اومده

واسم سوال پیش میاد که اگه نظریه داروینو مبنا قرار بدیم،یعنی نهایت تکاملش انسان امروزی بوده،اگر نه،مر ...

من مقاله های مختلفی خوندم و به این نتیجه گرفتم فرگشت کاملا بی پایه و اساس هست نظریه هست با گذشت زمان رد یا اصلاح شه فرگشت میگه ما از جهش یه سلول ساده تکامل یافتیم و کاملا تصادفی هست و خدایی وجود نداره عقل حکیم میکنخ که هیچ چیز تصادفی نیست 

من مقاله های مختلفی خوندم و به این نتیجه گرفتم فرگشت کاملا بی پایه و اساس هست نظریه هست با گذشت زمان ...

کلاً بنظرم توی مسائل علمی جایی واسه مسائل دینی و عقایدی از این دست نیست،ترجیح میدم مسائل علمی رو در جایگاه خودشون رد یا قبول کنم،چون بنظرم دین واسه سبک و سنگین کردن مسائل علمی اصلاً حرفی واسه گفتن نداره

کلاً بنظرم توی مسائل علمی جایی واسه مسائل دینی و عقایدی از این دست نیست،ترجیح میدم مسائل علمی رو در ...

اصلا از نظر دینی ن از نظر علمی در بدن ما میلیون ها سلول هست که کار دفاعی دارن خوب یک سلول که چندین سال ماهی و ... شده نمیتونسته از خود دفاع کنه و به مرور زمان از بین میره منظور تک سلولی پیشرفته نبست منظور سلول ساده بوده بعد از یک سلول نمیشه گونه های زیادی به وجود بیاد مثلا در یک کیسه تیکه های پاژل داشته باشم و بعد میگم میریزم بیرون آیا تبدیل به شعر میشن 

اصلا از نظر دینی ن از نظر علمی در بدن ما میلیون ها سلول هست که کار دفاعی دارن خوب یک سلول که چندین س ...

بنظرم ماجرا انقدر ساده نیست،به تعدا افراد جهان ما خصوصیت های ژنتیکی متفاوت داریم،پس اینکه فکر کنیم از یه سلول ساده نمیشه گونه های مختلف بوجود بیاد،یخورده واسم سوال برانگیزه،صحبتتو درک میکنم اما بنظرم یکم قضیه پیچیده تر از این حرفاست،البته احتمال میدم که شما مطالعت در این زمینه  بیشتر از من بوده،من خیلی کلی صحبت کردم

بنظرم ماجرا انقدر ساده نیست،به تعدا افراد جهان ما خصوصیت های ژنتیکی متفاوت داریم،پس اینکه فکر کنیم ا ...

بله ماجرا ساده نبست انسان با تمام موجودات جهان متفاوته دقت کرده باشیم بند انگشت انسان ها با متفاوته که در قرآن هم بهش اشاره  شده

خوب همون تک سلولی رو کی به وجود آورد خود به خود تصادفی بود

خب در این مورد خدا باوران و مذهبیون و خدا ناباوران نظرات متفاوتی ارائه میککند. خداباوران معتقدند که خدا به وجود اورده. در این مسائل شا بهتره طبق باور خودت پیش بری.