2777
2789
عنوان

خوشبحال معلما

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 31 پست
میشه بگید چراا؟ نه واقعا چرا؟😐کاش میشد کاربرارو از نزدیک دید

واقعا بعضیا عقل ندارن راحتن

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر قشنگم مامانی عاشقته💜دلم برا دیدن صورت ماهت پر میکشه👦🏻دلم میخواد موهات و ابروهات و چشات و دماغت به من بره بقیه چیزات بشه عین بابات👶🏻میشه دعا کنید قبل دنیا اومدن پسرم صاحب خونه بشیم🌺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر کاری سختی خودشو داره

اینی ک گفتی برا معلمای تو روستا ک تعداد دانش آموزاشون کمه درسته

اما برا یه شهر ک هر کلاسی ۳۰،۴۰ تا دانش آموز داره اون معلم وقتی میره خونه دیگه نا نداره ب کارای دیگه برسه...منم همینا رو میگفتم تا اینکه داداشم معلم شد و ۳۵تا دانش آموز داره میگه همش سردردم از شیطنتاشون...خیاطی هم خیلی شغل سختیه حق داری.

خدا قوت بهت عزیزم

کجاش حرومه؟!؟!زحمتی ک ما برا بچه میکشیم و با خودشون و خانواده هاشون سر و کله میزنیماینهمه تلاشی ک کر ...

معلم بیچاره در روز با ۹۰ تا دانش آموز سروکله میزنه کلی کار جانبی دیگه هست که باید انجام بشه ،بازدید دارن طرح سوال ،تصحیح برگه و.... شما فقط یه روی قضیه رو میبینی

معلم ایتدایی دخترخالم ۸ میگیرهکوفت میدن با این پول؟گو میخوری میای چرت و پرت میگیفقیه هم شدی حکم میدی ...

۱۲ میدن اونا قرار دادی هستند پس

اینم اخلاق یک معلم که قراره بره بچه تربیت کنه اون بچه چی میشه

ولش کنید ارزش جواب دادنم نداره واقعا

متاسفم برا عقل و شعورش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر قشنگم مامانی عاشقته💜دلم برا دیدن صورت ماهت پر میکشه👦🏻دلم میخواد موهات و ابروهات و چشات و دماغت به من بره بقیه چیزات بشه عین بابات👶🏻میشه دعا کنید قبل دنیا اومدن پسرم صاحب خونه بشیم🌺
معلم بیچاره در روز با ۹۰ تا دانش آموز سروکله میزنه کلی کار جانبی دیگه هست که باید انجام بشه ،بازدید ...

بعضیا این چیزا رو نمیفهمن فقط ظاهرو میبینن

1
5
10
15
20
25
30
35
40