2777
2789
عنوان

نواربهداشتی پارچه ای قابل شستشوو

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 67 پست
نوار بشوری؟ وای نه

من ک غلط میکنم نهایت میرم رحممو درمیارم اما اینکارو نمیکنم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خب چجوری بشوریم😑

با دست و خیلی راحت 

من دوماه هست استفاده میکنم خیلی خوبه دیگه سوزش و خارش نمیگیرم اونا میچسبید به بدنم و بعدم شنیدم از مواد خوبی نمیسازن، هم اینکه دیگه زباله تولید نمیشه 

چندتا امتحانی خریدم دیدم خیلی خوب و راحته بزرگ هم هست دیگه اصلا لباس کثیف نمیشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوساله یه دونشو خریدم، سر جمع سه بارم استفاده نکردم، اینم مواقعی بوده که نوار بهداشتی تو خونه نداشتم

هم شستنش یکم مشکل هس، و مثل همون نوار بهداشتی بلاخره لباس زیرم یکم کثیف میکنه

از فکرشم حالم بد شدبعد تصور کن یکی پیدا بشه با لباسشویی بشو ه چون چندشش میشه دست بزنه🤢🤮🤮🤮🤮

یه سواال! چرا چندشه خون؟ من اصلا چندشم نمیشه اما خب تاحالا استفاده نکردم 😂🫣

نازنین خانم هستم :)))

از فکرشم حالم بد شدبعد تصور کن یکی پیدا بشه با لباسشویی بشو ه چون چندشش میشه دست بزنه🤢🤮🤮🤮🤮

چرا انقدر چندشتون میشه؟؟ از بدن خودتون هست 

وقتی شما اینطوری بگید پس آقایون چی بگن؟؟ 

چرا انقدر چندشتون میشه؟؟ از بدن خودتون هست وقتی شما اینطوری بگید پس آقایون چی بگن؟؟

اقایون چندششون نمیشه کلا

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
یه سواال! چرا چندشه خون؟ من اصلا چندشم نمیشه اما خب تاحالا استفاده نکردم 😂🫣

وااااای وحشتناکه حالم از خون بهم میخوره کلا 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

با دست و خیلی راحت من دوماه هست استفاده میکنم خیلی خوبه دیگه سوزش و خارش نمیگیرم اونا میچسبید به بدن ...

زباله تولید نمیشه،عوضش کلی آب برای شستنش حیف میشه.

دیگه کم کم داریم برمیگردیم عقب،فکر کنم بعد این جای لامپ برای روشن کردن خونه شمع روشن کنیم

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗