2777
2789
عنوان

از هرچی مدیره زنه بدم میاد😏😏

157 بازدید | 9 پست

مدیرمون خانومه من با ۳ تا مرد هوای مردهارو داره در صورتی که بیشتر کار میکنم از همشون ولی منو نمیبینه حیف به خاطر عیدی. موندم وگرنه نمیموندم خسته شدم 

از مدیر زن بدت نیاد 

از زن های پیک می ( شخصیتشون مثل مدیرت هست ) باید بدت بیاد

زن های پیک می زن هایی هستن که یا طرفداری مرد هارو می‌کند و برای مرد ها حلب توجه میکنن یا اینکه همه جا تلاش میکنن بگن مرد ها بهتر هستن 

این مدل زن ها کم خرد و حقیر هستن 

انگار من خودم کارما هستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا

خانوما خیلی تو جایگاه های بالا از خودشون عقده نشون میدن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
وای خدا نکنه یه جای کارت گیر یه زن بیفته یعنی پدرتو درمیاره نمی‌دونم چرا

دقيقا

با مردا خيلي راحتتر ميشه كنار اومد

دوستان، ميشه لطفاً براي آرامش روح مامانم يه صلوات بفرستين...❤️

دقیقا نمی‌دونم چرا اینطوریه هرجا خانومه چه مدیر چه غیر مدیر عقده ای بازی درمیارن مردا چقدر قشنگ و اسونتر باهت راه میان کارتو راه میندازه چرااااا

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏