2777
2789
عنوان

مادرشوهرم شده طوطی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 59 پست
وای دقیقا همینه با این وجود بازم محمدم صداش میزنی ؟ تو اون مواقعی که اینجوری میکنه شما چیکار میکنی . ...

اره صداش میزنم 

مادرشوهرم اهل تعریف کردن از همسرم نیست 

برعکسش راه به راه ازش تعرف میکنم 

حرصش میگیره 

یه سری کلمات رو کلا نمیتونه ازش استفاده کنه مثه عشقم و نفسم و عزیزم و اینا 

من استفاده میکنم و عکس العملشو میبینم و لذت میبرم 

به نظرم هرچی دوست داری بگو 

تکرار کرد اهمیت نده 

دیگران متوجه میشن اون قبلا چجور بوده و الان چجور 

میفهمن حسودی میکنه 

همین بسه 

برای من به خاطر یه تاپ و شلوارک هم حسادت میکنه 

مرتب میگه جای این لباسها تو خونه نیست یا الان فصلی نیست که اینجوری بگردی 

در صورتی که من حتی جلو بچه مم رعایت میکنم و وقتی مدرسه ست یا خوابه میپوشم 

یعنی در این حد حال بهم زنه 

لایک نکن🚫🚫🚫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صد در صد ولی میتونس قبل از منم همین باشه بالاخره میشناسمش چندماهی هست عروسش شدم جدیدا یاد گرفته از م ...

ببینید، ما خودمون‌ هم از ادمایی‌ که احساس می‌کنیم از ما سرترن‌ یسری‌ اط کارهاشون رو تقلید می‌کنیم، چون توی ذهنمون‌ انسان‌ کاملی هستن

بنابراین نمیتونه موضوع غیرقابل فهمی باشه

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
اره صداش میزنم مادرشوهرم اهل تعریف کردن از همسرم نیست برعکسش راه به راه ازش تعرف میکنم حرصش میگیره ی ...

چجور تعریفی از شوهرت میکنی بگو منم یاد بگیرم 😀

متاسفانه مادر شوهر من به شوهرم میگه سامانم ، عشقم 

میترسم به همسرم زندگیم نفسمم بگم اونم بگه جدی نمیدونم دیگه چیکار کنم 

شما بگو چجور تعریفی مثلا از همسرت میکنی یا چجوری حرص مادرشوهرتو در میاری منم یاد بگیرم 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

اره صداش میزنم مادرشوهرم اهل تعریف کردن از همسرم نیست برعکسش راه به راه ازش تعرف میکنم حرصش میگیره ی ...

یه چیز دیگه هم بهت بگم خیلی رو مخم رفت یهو .مادر شوهر من رعایت میکنه جلو پسراش ولی یه شب خواستیم بریم بیرون با همسرم دیدم مادرشوهرم از دستشویی اومد بیرون  دکمه ها لباسشوباز کرده قشنگ سوتین و س...ی..نش معلوم بود(اینم بگم قبلش بیرون بودیم اومدیم خونه باهم بعدش منو همسرم رفتیم بیرون ) خیلی تعجب کردم چون همچین زنی نیست و اینچیزارو رعایت میکنه ولی یهو اینجوری دیدمش خیلی تعجب کردم ولی به خودم گفتم شاید لبه های لباسشو داده بوده رو هم‌ که بعدش بره عوض کنه حواسش نشده لبه های لباسش از هم‌باز شدن

من فکر میکنم بهم‌حسودی میکنه

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

چجور تعریفی از شوهرت میکنی بگو منم یاد بگیرم 😀متاسفانه مادر شوهر من به شوهرم میگه سامانم ، عشقم میت ...

خخخخ

مثلا من وقتی مهمون برام میاد کلا اشتهام صفر میشه 

ولی زورکی میشینم سر میز تا مهمون خجالت نکشه و... 

بعد یه روز که مادرشوهرم خونمون بود هی میگفت چرا چیزی نمیخوری؟! 

گفتم مادرجان ببینید من اصلا کمبود وزن ندارم پس یعنی خورد و خوراکم خوبه خیالتون راحت شما بفرمایید، گفت گاهی از غم باد آدم تو زندگیش چیزی از گلوش پایین نمیره 

گفتم مادرجان آدم، شوهرش محمدباشه هیچ غمی تو زندگیش نداره خیالتون راحت

من زندگیم با محمدم حرف نداره 

لایک نکن🚫🚫🚫

شاید داره مسخره ات میکنه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
خخخخمثلا من وقتی مهمون برام میاد کلا اشتهام صفر میشه ولی زورکی میشینم سر میز تا مهمون خجالت نکشه و.. ...

واعووو خوب گفتی 

خوبه سبب خیر شدی عزیزم ،چقدر خوبه که یه چیزی ازت یادگرفته و زبونش نرم و مهربون شده ،تو اهمیت نده و هر جور هستی باش و خودتو تغییر نده گلم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
شاید داره مسخره ات میکنه

راست میگیا شایدم. 

به نظرت یه بار که باز عشقم عشقم کرد بهش بگم مامان جان منو مسخره میکنی ؟

راست میگیا شایدم. به نظرت یه بار که باز عشقم عشقم کرد بهش بگم مامان جان منو مسخره میکنی ؟

نه یه کلمه جدید بگو ببین بازم تکرار میکنه اونوقت بهش بگو

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️