2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خداکنه.. آخه من دوتا دختر دارم اینم خداخواسته بود و دیگه دوست دادم پسر باشه اما سونو احتمال دختر داد ...

بقیه چی حدس زدن.از خدا میخوام به دلت نگاه کنه و یه پسر خوشگل خدا نصیبت کنه .چند درصد احتمال داد.بقیه چی برات حدس زدن؟

لطفا برای سلامتی  نی نیم یه صلوات بفرست 
بقیه چی حدس زدن.از خدا میخوام به دلت نگاه کنه و یه پسر خوشگل خدا نصیبت کنه .چند درصد احتمال داد.بقیه ...

۸۰درصد احتمال داد...بقیه هم بعضیا اینجا گفتن دختر بعضیا گفتن پسر.....سر دوتا بچه قبلیم هم همینجا رفتم سونو سر دوتاش گفت شبیه دختره و دختر بود سراین گفت مشخص نیس ولی احتمال ۸۰درصد دختره

۸۰درصد احتمال داد...بقیه هم بعضیا اینجا گفتن دختر بعضیا گفتن پسر.....سر دوتا بچه قبلیم هم همینجا رفت ...

برای خدا کاری نداره حاجتتو برآورده کنه .فقط از خودش بخواه 

۸۰درصد احتمال داد...بقیه هم بعضیا اینجا گفتن دختر بعضیا گفتن پسر.....سر دوتا بچه قبلیم هم همینجا رفت ...

بتا و ضربان به حنا بگو ببین حدسش چیه