2777
2789
حتماً صیغه شده از خدا بی خبر بد ذات گشنههیچی درخواست طلاق بده مهریت بذار اجرا شکایت کن از همسرت از ز ...

شما قانون بلدی؟؟ فقط برای عقد نیازبه اجازه زن اول هست نه صیغه واین ضد زن ترین قانونه به کجا شکایت کنه مهریه هم که بلده اجرا بذاره ولی بچه ها رو چی؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به خدا نمیتونم باور کنم کسی چنین بحرانیو توی زندگیش باشه بیاد اینجا تاپیک بزنه راهنمایی بخواد

باید چیکار کنه بنظرت بره تو کوچه هوار بکشه اونی هم که تو فکرته میگی بری شوهره و زنه بکشی نیست دست بلند کنی شکایت میکنند هرزگیش اونا کردند تو محکوم میشی تو دادگاه 

گاهی چهار تا نظر آدم را روشن میکنند که بدتر خراب نکنی 

حداقل یک کار بهتر انجام بدی 

فکر نکنید هر کی بهش خیانت میشه بی عرضه هست 

و توان زدن و جنگ نداره

باید چیکار کنه بنظرت بره تو کوچه هوار بکشه اونی هم که تو فکرته میگی بری شوهره و زنه بکشی نیست دست بل ...

من نگفتم بی عرضه اس این بحران انقدر بزرگه باید از یه آدم کاربلد راهکار بگیره روانشناس بزرگتر یه آدمی که بتونه جمع کنه داستانو .

شوهرتو جر بده... رفته خیانت کرده... چطور انقد میتونی بیکار بمونی

بخدا خیلی درمونده ام نمیدونم چیکار کنم دارم میمیرم گفتم بهش گفت نکردم اشتباه کردم دیدم ولش نمیکنه تا خود زن بهم پیام داد

من نگفتم بی عرضه اس این بحران انقدر بزرگه باید از یه آدم کاربلد راهکار بگیره روانشناس بزرگتر یه آدمی ...

وکیل خانواده یا مشاور خانواده در این شرایط نه روانشناس اما وقتی فکر خودش الان از کار افتاده همونم به ذهننش نمیاد