2777
2789
عنوان

مادرشوهرمهربون خودشونشون دادطرف پسرشوگرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 57 پست
آفرین مهم این کاش منم دعوا کنم مادرش طرفش بگیر ولی فرداش برام طلا بیار معذرت بخواد🤣

ن من ادمی بودم ک اگ ازشوهرم ناراحت میشدم جلوبقیه باهاش میخندیدم دراین حددوس نداشتم کسی چیزی بفهمه الان خونوادشون فهمیدن رومخمه اروم نیستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادرشوهر من یه عمر پدر شوهرم فحش مرده و زنده داده بهش سکوت کرده به نظرش زن صبور و ارومیه که جواب شوهرش نمی‌ده اوایل می‌گفت پسر من عصبیه مثل من باش هرچی میگه سکوت کن تا آروم شه گفتم من نمیتونم سکوت کنم حرف بد بزنه ده تا جوابش میدم خلاصه یه بار شوهرم به شوخی هولم داد مامانش گفت نمیگی بیفته سرش بخوره جایی خانوادش رضایت نمی‌دن باید تا آخر تو زندان باشی   یعنی نگران من نبود نگران رضایت ندادن خانوادم بود

😁😁 لبریز شده خواهرشانسو ببین رفته طلا خریده براش . حالا ما می‌زنیم همدیگرو لت و پار میکنیم ی گل نم ...

کوفت😂

خوفهمیدخط قرمزموردکرواینکه تقصیرخودش بودواجازه دادمامانشم دخالت کنه

چقدر آدم عجیب تو این تاپیکه من خیلی دیدم مادر شوهر طرف عروس بوده حتی پسرشو دعوا کرده یعنی چی تو مد ...

اره بخدامنم اولین باربوددیدم طرف پسرشومیگیره مادرشوهروگرنه دوروبریامون همه سعی میکنن عروسوپسرواروم کنن واس همین برام عجیب بوداینجاپرسیدم 

[QUOTE=365546040]مادرشوهر من،هرچی بشه طرف منو‌میگیره[/QUOTE

من نمیخوام همیشه طرف منوبگیره ولی وقتی میبینه حق بامنه نبایدالکی طرف پسرشومیگرفت.الان بهترشدپسرش طلاگرفت بیشترمیسوزن الان باخودش میگ چ غلطی کردم رفت براش طلاخرید🤣😂

مامان خودم سعی میکنه زندگیارواروم نگه داره ن سیخ بزنه ک طرف هوایی بشه بگه اوه چقدرپس طرفم بده

آره  واقعا متاسف شدم این تاپیک خوندم    تازه اینها مادرای نسل جدیدا  باسواد  اجتماعی تحصیل کرده     اما جوری فکر میکنن انگار قبیله ای زندگی میکنن  

من خودم اصلا نگاه نمی‌کنم  بچه خودمه تو مدرسه برادرم هست یا چی هر چی برای خودم می‌پسندم  همون جور هم برای بقیه رفتار میکنم