2777
2789
هجده گرم؟؟؟من سرویسم ۴۳ گرم بودحلقه هفت و شش دهم گرم با نگین جواهر

چه خوب مبارکت باشه عزیزم انشاله به شادی استفاده کنی الان واقعا قیمت ها بالا رفته و خریدن طلا واقعا سخت شده 

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 
مگه شما به پسرتون‌کادو‌میدید؟چرا مادرشوهر من نداد منم‌چقدر بدبخت بودم چیزی نگفتم،😐

یه سرویس موقع خرید عروسی با موقع عقد هدیه میدم 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سرویس موقع خرید عروسی با موقع عقد هدیه میدم

برای من نه عروسی‌گرفتن نه کادو داذن

هرجا هم نشستن گفتن همه ی خرجیش با خودمه (بخداالکی می گفت ولی چون بعضی وقتا برنجی روغنی چیژی میداد من نمی گفتم الکی میگن )

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

خدا برای بچهاتون حفظتون کنه الهی چه مادر مهربونی قلبم اکلیلی شد من خودم طلا دارم با سه تا دختر پسر ن ...

دستت هم درد نکنه انشاله که بهترین بخت نصیب بچه های گلت بشه 

برای من نه عروسی‌گرفتن نه کادو داذنهرجا هم نشستن گفتن همه ی خرجیش با خودمه (بخداالکی می گفت ولی چون ...

دیگه بستگی به وجدان خانواده ها داره دیگه 

من مادر شوهرم یه سرویس سبک برام خرید یعنی توانش همینقدر بود بیشتر نداشت 

مامانم هم برای زنداداشم خرید 

الان طلا گرون شده همون سبک هم صد تومن میشه خدا به همه رحم کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگه بستگی به وجدان خانواده ها داره دیگه من مادر شوهرم یه سرویس سبک برام خرید یعنی توانش همینقدر بود ...

اره واقعا

مال من داشت می تونست سبکش بخره ولی خب گذشته

امیدوارم تو این شرایط دختر پسرا هم و درک کنن

وگرنه غیراز پولدارا دیگه کسی ازدواج نمی کنه

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

یعنی میخای همونو بدی؟!خوب اونو استفاده‌ کن الان اون‌موقع بفروش یه چیز نو و شیک و به روز و با سلیقه ع ...

کادو بهش میدم دوست نداشت با همسرش بره عوض کنه بر اون یکی پسرم هم خریدم حق انتخاب با اولیه 

سرویس سبک الان حداقل ۵۰_۶۰ تومن، سرویس خیلییی ظریف ها.

اینکه طلا بخریم برای عروس آینده تو کتم نمیره:))))) خوبه پسر ندارم:)))))

البته با پس انداز برای بچه ها موافقم، برای دخترمم طلا میخرم. ولی نه اینکه از بقیه جنبه های رشد بچه بزنم که فقط طلا براش جمع کنم. یکی گفت بچه اسباب بازی یادش نمیمونه، براش طلا بخریم، ولی آخه به یاد موندن که مطرح نیست، اسباب بازی مناسب سن و بازی کردن با چه باعث رشد بچه میشه. اگر میخوام بچه م وضع رفاهی خوبی هم در آینده داشته باشه هم سرمایه پولی لازمه بهش بدم، هم توانایی و مهارت لازم داره.

من اسباب بازی هایی که بخواد اتاق بچینه برای دخترم نمیخرم، ولی اسباب بازی های فکری جورواجور خیلیییی میخرم.

سرویس سبک الان حداقل ۵۰_۶۰ تومن، سرویس خیلییی ظریف ها.اینکه طلا بخریم برای عروس آینده تو کتم نمیره:) ...

منم منظورم افراطی نبود طلاهای دست دومه ظریفی هستن همینا رو آدم ماهی یه دونه بخره تا بچه بزرگ بشه کلی میشه.

من مجردم ولی از همین الان دارم برای بچه آینده ام عروسک و اسباب بازی میخرم.

اره واقعامال من داشت می تونست سبکش بخره ولی خب گذشتهامیدوارم تو این شرایط دختر پسرا هم و درک کننوگرن ...

دختر و پسر هم بخوان درک کنن خانواده ها نمیذارن 

همه چی چشم و هم چشمی شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سکه پارسیان فک کنم کمتر از روس برمیدارن سکه بخر بعدا میبری میدی گردنبند میخری

آره اتفاقا برا اینکه انگشتر و النگو سایزاشون قابل پیش بینی نیست تصمیم گرفتیم سکه پس انداز کنیم تا کمتر به مشکل بخوریم