2777
2789
عنوان

یه خانم متاهل بیاد باهم صحبت کنیم

131 بازدید | 10 پست

یه خانم متاهل بیاد درخواست دوستی بده تا در پی وی باهم صحبت کنیم حوصلم سرمیره.

آقا و بچه مدرسه ای نیاد لطفا خودم یه خانم متاهلم میخوام با یه خانم متاهل صحبت کنم.

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزددفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویسسند عشق، به امضا شدنش می ارزدگر چه من تجربه ای از نرسیدن هایمکوشش رود به دریا شدنش می ارزدکیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوزحتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دممبه همان لحظه برپا شدنش می ارزددل من در سبدی، عشق به نیل تو سپردنگهش دار، به موسی شدنش می ارزدسالها ... گر چه که در پیله بمانَد غزلمصبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دلیلی نداره کارتون میتونید همینجا صحبت کنیدمگ اینک ...

همینا صحبت کنیم خوب.

چون تاپیک کاربرا میان گفتم پی وی.

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزددفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویسسند عشق، به امضا شدنش می ارزدگر چه من تجربه ای از نرسیدن هایمکوشش رود به دریا شدنش می ارزدکیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوزحتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دممبه همان لحظه برپا شدنش می ارزددل من در سبدی، عشق به نیل تو سپردنگهش دار، به موسی شدنش می ارزدسالها ... گر چه که در پیله بمانَد غزلمصبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

چه حرف خاصیه که اینجا نمیشه بزنی و حتما باید خصوصی حرف بزنین!!

حوصلم سر رفته همینجا صحبت کنیم. 

آخه چند نفر رو دیدم که تاپیک های اینطوری میزنن.

همینا صحبت کنیم خوب.چون تاپیک کاربرا میان گفتم پی وی.

خب بفرمایید😁

متاهلم ۳۳سالمه 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
خب بفرمایید😁متاهلم ۳۳سالمه

اوقات فراغت چیکار میکنید؟

اوقات فراغت چیکار میکنید؟

الان ک باردارم و سرده بیشتر خونم

کتاب میخونم و فیلم میبینم 

ولی بهتر و تابستون با پسرم کلی پیاده روی میکردیم چ پارک و خرید و این چیزا زیاد میرفتیم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
الان ک باردارم و سرده بیشتر خونمکتاب میخونم و فیلم میبینم ولی بهتر و تابستون با پسرم کلی پیاده روی م ...

بهار