2777
2789
عنوان

دقت کردین کم کم همه مسئولیتا داره گردن خانما میفته

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 25 پست
جدایی از درصدی که درک و شعور زندگی دارند بنظرم یک عده از خانم ها زیادی تن پرور شدندو باتوقعات خیلی ب ...

امیدوارم منظورتون از خانم تن پرور خانمایی نباشن که شوهراشون تو کارای خونه کمکشون میکنن والا شوهر من همیشه کمکم کرده اتفاقا خانمای دیگه حرفی میزنن تعجب میکنه میگه اینا دیگه چقدر حسودن ما خودمون راضییم اینا ناراضی 

اخع بیرونم کار نکنی همش از صبح تا شب میشه بچه داری و بشور بساب اخرشم باید از شوهره پول بگیری واسه یذ ...

این که من گفتم استثناع هایی داره 

مثلا شما راضی هستی ولی من خیلی با کار بیرون و استرس و اینا راضی نیستم

فقط لطف خدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امیدوارم منظورتون از خانم تن پرور خانمایی نباشن که شوهراشون تو کارای خونه کمکشون میکنن والا شوهر من ...

دیدت غلطه خواهر خط اول بخون گفتم جدایی از اونا که  درک از زندگی دارند

کی گفته همکاری با همسر میشه تن پروری چون خودت نظرت اینه دیدت هم اشتباه هست 

من و همسرم همکاری داریم تو خونه و این خیلی قشنگه 

دیدت غلطه خواهر خط اول بخون گفتم جدایی از اونا که درک از زندگی دارندکی گفته همکاری با همسر میشه تن ...

نه من نگفتم که گفتم شوهر منم همیشه کمکم میکنه تو خونه با اینکه من خانه دارم 

این که من گفتم استثناع هایی داره مثلا شما راضی هستی ولی من خیلی با کار بیرون و استرس و اینا راضی نیس ...

ااره دیگه دقیقا به کلی چیز بستگی داره درونگرا و برونگرا بودن و خیلی چیزای دیگه

من یه ماه نرفتم دانشگاه و سرکار به دلایلی انگار افسردگی گفتم از بس هیچکسو ندیدم

هنوز بعضی جاها جهاز با مرداس

کاری با اون ندارم کلی گفتم دارن دید جامعه رو عوض میکنن به اسم آزادی و مستقل شدن زن بدتر دارن همه مسئولیتا رو گردنش میندازن همه چی بشه وظیفه زن 

الان هزینه ها بسیار بالا هست و واقعا یک نفره نمیتونه زندگی خوبی فراهم کنه

وقتی زن هم کنار همسرش کار می‌کنه رفاه زندگیمون و بچه هاشون بیشتر میشه

البته مرد باید حتما توی خونه کار کنه و کمک کنه

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
الان هزینه ها بسیار بالا هست و واقعا یک نفره نمیتونه زندگی خوبی فراهم کنهوقتی زن هم کنار همسرش کار م ...

اره خب منم خودم میخوام کار کنم 

منظورم افرادی هستن که فکر میکنن زن باید همه مسئولیتا رو دوشش باشه . الان خانه داری و بچه داریم خیلی سخته ولی وقتی شوهر کمک میکنه همه جبهه میگیرن که اره شوهر بدبخت بینوا هم بیرون هم تو خونه کار کنه حالا شوهره چیکار کرده نهایتا یه بار غذا درست کرده یا ظرف شسته . 

و یه مشکل دیگه اینجاست که خرید کردن و بردن زباله و خیلی از کارای دیگه که مرد باید انجام بده رو هم وظیفه زن میدونن 

رسما میخوان به اسم مستقل بودن بیگاری بکشن