2777
2789
عنوان

کاش پنج سال پیش ازدواج میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2395 بازدید | 122 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی ۲۳ زوده 😐؟سن خیلی مناسبی هست برای ازدواجبعد اینکه وقتی میگه ۲۳ قرار نیست که همین ۲۳ پاشه بره خ ...

ببین من وقتی عنوان رو دیدم که گفت کاش ۵ سال پیش 

فکر کردم الان ۳۱ سالشه

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 

آدم زرنگ باشه و مغز اقتصادی داشته باشه تو هر دوره خودش می‌تونه خودش بالا بکشه من الان همسرم 27 سالش عقدیم تونست قبل عروسی خونه بخره داداش خودم 31 سالش شاید کل پس اندازش 200 میلیون باشه همش بستگی به خود طرف داره نمیگم سخت نیست هست ولی غیر ممکن نیست 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
استارتر خودت دست به کار شو قشنگ تیپ های خوشگل بزن روی لوندی رفتار و اعتماد بنفست کار کن پسرای خوب رو ...

دوستی نه اما فانتزیم این بود تو دانشگاه یکی از من خوشش بیاد ازم خواستگاری کنه

حیف تو رشته من از هر ۱۰ نفر ۹ نفر دخترن و ۱ پسر

تازه پسرا چقد ادایی شدن برای دخترا طاقچه بالا میذارن اتقد حرصم میگیره زمونه بر عکس شدهههه

والا اگه تاپیکای نی نی سایت می بینند که حق دارند طاقچه بالا بزارند و فکر کنند کسی هستند،اینقدر که اینجا دخترا تاپیک بی شوهری و بی خاستگاری می زنند یا راحت خودشونو در اختیار دوست پسر میزارند!

آدم مناسب در زمان مناسب سر راهتون قرار می‌گیره اینقدر بی قرار شوهر نباشید

زندگی مشترکم باید همه چیزش مشترک باشه انتظار غول چراغ جادو نباشین 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

😏😏😏

عزیزم دختر ۱۸ ساله سیاست زندگی بلده؟تاپیک همه کودک همسرا رو‌بخونی میبینی تو اتاق مادر شوهرشون زندگی میکنن و زیر کتک شوهرن اگه اینطوری دوست داری پس حق داری ناراحت شی