2777
2789
عنوان

کاش پنج سال پیش ازدواج میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2395 بازدید | 122 پست
راستش خیلی خوبه آدم تو جامعه ای باشه که سن ازدواج (خصوصا دختر ) بالا باشهاما اطراف ما ۲۳ سال سن کمی ...

عزیزم شهرستان زندگی میکنی؟؟؟ 

اشتباه فک میکنی من خودم 28 سالمه و هرچی سنم بالاتر رفت خواستگارای بهتری اومده. خوش باش از مجردی لذت ببر چیه همش شوهر شوهر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزان همه دخترای کم سن میپسندن واسه ازدواج هر کدوم موقعیت خوب براتون پیش میاد ناز نکنید و ایراد بنی اسراییلی نگیرید تو سن بالا استرس شوهر کردن باعث میشه انتخاب خوبی نداشته باشید

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

خب وایستادی تا بیان خواستگاریت؟زرنگ باش خودت مخ کیس های خوب رو بزن الان همه با دوستاشون ازدواج میکنن

نه اعتقاداتم مهمتره

بعدشم تا جایی که من میبینم پسرا دوست دخترشون نمیگیرن

دختر آفتاب مهتاب ندیده ای که مامانشون انتخاب کردهمیگیرن

الان مثلا چیکار کنم برای ازدواج تلاش خاصی نمیشه کردفقط باید موقعیتم بالا ببرم که همزمان سنم بالا میر ...

خندم میگیره ی دختر با 23 سال سن اینجور آیه یاس گرفته واسه ازدواج😐 دختر خوب تو هنوز خیلی فرصت داری 

بنظرمن بایدقسمت بشه 

الان برای برادرم که کاروماشین داره ۴ساله خواستگاری میریم نمیشه کع نمیشه ۲۹سالشه الان مشکلی هم نداره نمیدونم دلیلش چیه

من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه.
باورم نمیشه از دخترای امروزی این حرفارو می‌شنوم. ۹ سال بزرگتر بوده الان حسرتشو میخوری!!!!!الان سنی ن ...

پس چرا من تاپیک میزنم که خواستگارام بخاطر اختلاف سنی ۹ سال ۸ سال ردمیکنم میگن تا ده سال اوکیه

نه اعتقاداتم مهمترهبعدشم تا جایی که من میبینم پسرا دوست دخترشون نمیگیرندختر آفتاب مهتاب ندیده ای که ...

از دنیا عقبی. 5تا از همکلاسی دانشگام با دوس پسراشون ک دوست بودن ازدواج کردن. دوستام همینطور. منم با دوس پسرم در شرف ازدواجم ولی خب تو ی سری اعتقادات داری

نه اعتقاداتم مهمترهبعدشم تا جایی که من میبینم پسرا دوست دخترشون نمیگیرندختر آفتاب مهتاب ندیده ای که ...

والا چیزی که ما میبینیم برعکسه تو جامعه

همین نی نی سایت رو هم نگاه کنی امار تاپیکا رو بگیری اکثر خانوما با دوست پسرشون ازدواج کردن

الان از 10 ازدواج 8 تاش با دوستیه

دوره ازدواج سنتی تموم شده

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿

یه لحظه فکر کردم دختر خالمی  دختر خاله منم دقیقا حرفای شما رو میزنه میگه خیلی پشیمونم‌ خواستگارم رو رد کردم 🥲 ولی دختر خاله من ۲۷ سالشه بهترین  خواستگارش تو ۲۰ سالگیش بود 

از همه نظر خوب بود 

قیافه 

اخلاق

خانواده 

اختلاف سنی 

خونه داشت 

ماشین هم می‌گفت میخرم تا یکسال دیگه 

ردش کرد😕 اون خواستگارش هم چند ماه بعدش با یه دختر دیگه نامزادی کرد 

دیگه بعد از اون کسی نیومد

یکی دو تا هم که اومدن 

یه جوری بودن که اگر نمیومدم بهتر بودن 

البته دختر خاله ام معلم شده 

از دنیا عقبی. 5تا از همکلاسی دانشگام با دوس پسراشون ک دوست بودن ازدواج کردن. دوستام همینطور. منم با ...

از دنیا عقب نیست 

دیگه بعضیا شرایط خانوادگیشون اینجوری هست و اعتقادات متفاوت هست 

بعضی جا ها هنوز عادی نشده روابط دوستی و آزاد دختر پسر