2777
2789
عنوان

مهاجرت

68 بازدید | 10 پست

سلام به همگی

کسی از اشناهاتون هست که مهاجرت کرده باشه؟؟ به امریکا یا اروپا؟ 

مثلا اگه همین الان بخوام برم چقدر پول لازم دارم؟؟ مثلا برای مهاجرت تحصیلی به امریکا :)

هرچی بیشتر بهتر

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موقع ویزا گرفتن باید حسابت پول باشه تا استطاعت مالیتو چک میکنن خرج اونجا را هم حساب کن حداقل ماهی حدود ۳۰۰۰ دلار میخای بلیط هواپیما را هم میتونی تو اینترنت بزنی ببینی چند دلار هست

مثلا چقدر؟🙄

ببین دیشب آمریکارو نشون میداد ک صدای همه درامده بود از گرونی 

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
خیلی از دوستای من رفتن قبل رفتن اگر تحصیلی بری باید ببینی چقدر فاند بهت میدن

من ۹ ماه دیگه قراره برم دانشگاه ولی اگه یه راهی برای مهاجرت پیدا کنم اصلا اینجا دانشگاه نمیرم آخه لیسانس اینجارو هیچ کشوری قبول نداره ولی خب هرچقدر میگردم برای مهاجرت هیچ راهی پیدا نمیکنم

من ۹ ماه دیگه قراره برم دانشگاه ولی اگه یه راهی برای مهاجرت پیدا کنم اصلا اینجا دانشگاه نمیرم آخه لی ...

قبل از لیسانس خیلی سخته هیچ جا پذیرش نمیکنن 

پذیرش تحصیلی برای دکتری مناسبه یا نهایت فوق لیسانس

بدون مقاله هیچ دانشگاهی جواب درخواستت هم نمیده

پذیرش تحصیلی سخته باید قابلیت علمی را ثابت کنی به دانشگاه