2777
2789
عنوان

مادرشوهرم پدرشوهرم میخان برن مکه حج واجب

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 52 پست
عزیزم من خودم نماز میخونم بخدا مسلمونم عاشق سفر خانه خدام یکی از ارزوهامه ولی میگم چرا مازو لای منگن ...

چشمت به خدا و نظر اهل بیت باشه

از تو که نماز میخونی و معتقدی اینحرفا بعیده خواهرم.

در مورد توقعات بیخود  خانواده همسرت هم بسپار به همسرت و فقط با ایشون حرف بزن .

چشمت به خدا و نظر اهل بیت باشهاز تو که نماز میخونی و معتقدی اینحرفا بعیده خواهرم.در مورد توقعات بیخو ...

والا کوچیکترین بی احترامی نکردم بهشون همیشه میگن عروسمون خیلز خوبه ولی کم آوردم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا کوچیکترین بی احترامی نکردم بهشون همیشه میگن عروسمون خیلز خوبه ولی کم آوردم

مطمئنا خوبی که به زبون میارن ولی به عنوان ی خواهر بپذیر از من با خانواده همسر فقط مدارا جواب میده  

حرص خوردن جواب دادن یا هر چیزی که بفهمن نقطه ضعف شماست زندگی رو برات سخت تر میکنه فقط عزیزم.

اینکه میگی کم آوردم کار شیطونه که ضعیفت کنه

به خودت مسلط باش و با احترام کارهات رو پیش ببر

حالا یکم کوتاه بیا و مثل همیشه خانومی کن اگه نیاز شد از ماشبن شما استفاده کنن حساس نشو خدا تلافی میکنه چون پدر و مادرن و دعا میکنن هرچند که به روی شما نیارن اما یادشونم نمیره مطمئن باش.

خندم میگیره از جوابایی ک بهتون دادن ،اومدین یکم اروم بگیرین اینجا بدتر حرص میدن ادمو با این جواباشون 

بابا یکم اطلاعاتتون رو ببرید بالا کاربران محترم

حج واجب هر نفر ۳۰۰ میلیون باید بریزن ک دو نفر میشه ۶۰۰ میلیون و شما اگر کم کم ۲۰۰ نفر ک بخوای ولیمه بدی ۳۰۰ درمیاد و حتما ریزه پاش هم هست در کمترین و نرمال ترین حالت ۱ میلیارد در میاد

کاملا استارتر رو درک میکنم ماهم خیلی دوس داریم پدر و مادرمون برن حج واجب اسمشونم در اومده ولی بنظرم در جایی ک اولاد و فرزند هست حج واجب ینی اونا ینی زندگی اونا تا یه حدی 

حالا اون خواهرشوهرتم ی حرفی زده ناراحت نباش ،اگر برخورد دیگه ای دیدی شما محترمانه جوابشونو بده و بپیچون اگر جایی خواستن با ماشین شما برن ،اگه نه هم ک شمایی ک تا الان بی احترامی نکردی قطعا دوسشون داری و اگر شرایط باشه از جون مایه میزاری

فقط اول اولویت خودتون باشین ،اگر خودتون حتی برای تا سر کوچه ماست خریدن ماشینو لازم دارید ،اولویت شمایید ،ب خودتون بها بدید ،اصلا هم مهم نيست اونا چی میگن ،کار اشتباه ک نميکنيد، مال خودتونه اختیارشو دارید

خندم میگیره از جوابایی ک بهتون دادن ،اومدین یکم اروم بگیرین اینجا بدتر حرص میدن ادمو با این جواباشون ...

اخ قربون دهنت بقران فکر میکنن آدم بیکاره بیاد یچیزی تاپیک کنه حداقل تو آرومم کردی انشالله خیر ببینی که منو درک کردی 😒🌹💋😞