2777
2789
عنوان

یکی از حس های بد دنیا

83 بازدید | 9 پست

یکی از فالور هات ریمو انفالو کنه  بدون هیچ دعوایی بحثی گفتگویی 

همینجوری یهویی 🥲

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

😂ولش کن خوددرگیری داره

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂ولش کن خوددرگیری داره

نمیدونم  ولی نسبت مون رو بدونی میگم شاید حق داره 

اون نسبتش با من میشه اینجوری ک دختری بود ک باهاش بهم خیانت شد .. 

من در خواست دادم بهش مهر ماه  کلی از رلم گفت بهم منم از دروغش گفتم 

ب اونم دروغ گفته بود  کلا دست اکسم برا جفت مون رو شد . البته اونا کات بودن کات ک نخ رل نبودن ک بخوان کات کنن . در مرحله آشنایی ک دختره گفته بهم نمیخوریم اختلافمون زیاده اکسمم باهاش بد حرف زده بود توهین کرده بود 

ولی اون دختره چون سر تر بود ریده بود به اکسم 

زنگ زدیم من درد دل کردم باهاش کلی حرفای خوب زد بهم  بعد تو پیجش بودم استوری میزاشت لایک میکردم گاهی منم گاهی استوری میزاشتم اون لایک میکرد  تولدشو تبریک گفتم و ... 

چون دختر فوق العاده عالی بود دوس داشتم داشته باشه منو و منم داشته باشم ولی صبح یهویی :)  

با خودم میگم حق داره.  نه هم شهری بودیم نه هم استانی بودیم 

شاید هر وقت منو میدید یاد اکسم میفتاد 

خودمو جاس گذاشتم دیدم حق داره ولی دلم گرفت 

آره به نطرت حق داشت ؟ 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
دچار عدم تعادل هورمونی میشن اینکارارو میکنن. اهمیت نده

نمیدونم  ولی نسبت مون رو بدونی میگم شاید حق داره 

اون نسبتش با من میشه اینجوری ک دختری بود ک باهاش بهم خیانت شد .. 

من در خواست دادم بهش مهر ماه  کلی از رلم گفت بهم منم از دروغش گفتم 

ب اونم دروغ گفته بود  کلا دست اکسم برا جفت مون رو شد . البته اونا کات بودن کات ک نخ رل نبودن ک بخوان کات کنن . در مرحله آشنایی ک دختره گفته بهم نمیخوریم اختلافمون زیاده اکسمم باهاش بد حرف زده بود توهین کرده بود 

ولی اون دختره چون سر تر بود ریده بود به اکسم 

زنگ زدیم من درد دل کردم باهاش کلی حرفای خوب زد بهم  بعد تو پیجش بودم استوری میزاشت لایک میکردم گاهی منم گاهی استوری میزاشتم اون لایک میکرد  تولدشو تبریک گفتم و ... 

چون دختر فوق العاده عالی بود دوس داشتم داشته باشه منو و منم داشته باشم ولی صبح یهویی :)  

با خودم میگم حق داره.  نه هم شهری بودیم نه هم استانی بودیم 

شاید هر وقت منو میدید یاد اکسم میفتاد 

خودمو جاس گذاشتم دیدم حق داره ولی دلم گرفت 

آره به نطرت حق داشت ؟ 

برا ادم پیام میاد انفالووت کنن؟

نه من تعداد فالوورام کمه  یدونه کم شد  فهمیدم کیه 

پیام بالایی مو بخون نطرت رو بگو حق داشت به‌نظرم اره؟؟مرسی 

نمیدونم ولی نسبت مون رو بدونی میگم شاید حق داره اون نسبتش با من میشه اینجوری ک دختری بود ک باهاش به ...

نظر منو بخوای نه

اصلا نباید تو رو به اکست ربط میداد

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

نظر منو بخوای نهاصلا نباید تو رو به اکست ربط میداد

خیلی دختر مهربونی بود 

میدونی رفتار هاش نقیض هست آدم دلش میشکنه 

من گریه میکردم  میگفت دختر گریه نکن بخدا ارزش نداره 

کلا خیلی مهربون 🥲

دانشگاهش تو تهران هست گفت ایشالا سال بعد تهران قبول شی  ببینیم همو 

بعد یهو ریمو کرد 

من ک فکر میکنم با خودش فک کردم دیو هم غریبه م هم یاد  اکسم میفته  ریمو کرد . خیلی ناراحت شدم 

چقد رویا بافی کردم ک تهران قبول شم باهاش برم حرف بزنم 

اصلا میگم دختر خیلی خوبی ی چیزی میگم ی چیزی میشنوی 

ولی هنوز توی تل سیو داره  پروف هاش میاد برام .. 

با خودم میگم فردا پس‌فردا هم از همون جا هم پروفایل میبنده برام هنوز حواسش جای دیگه س 

ببخش سرتو درد آوردم خیلی ناراحتم آخه 

خیلی دختر مهربونی بود میدونی رفتار هاش نقیض هست آدم دلش میشکنه من گریه میکردم میگفت دختر گریه نکن ب ...

نه عزیزم سرمو درد نیووردی

میفهمم چی میگه

شاید احساساتت بخاطر اینکه داری برا کنکور میخونی و تحت تاثیری

زیاد خودتو ناراحت نکن هیچ ادمی پایدار نیس و تاابد قرار نیست بمونه