2777
2789
عنوان

چقدر این بلاگرا یه جورین

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 30 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عمل کنن بهتره که با یه مشت چربی بیان

البته کلا همه با ورزش قهرن😂

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

باورم نمیشه یک جوری سه روزه درگیر کریسمس هستن که آدم فکر می‌کنه اینا کل سال صبح تا شب توی کلیسا روزه سکوت میگیرن بسکه آدمای مذهبی هستن😂 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

یکیشون که خیلی دوروعه چندسال بود میگفت امام رضا نمیطلبه که برم مشهد و خیلی دوست دارم برمو اشک و آه و نااااله تا یه ماه پیش که گفت طلبید دارم میرم. نگو منظورش از طلبیدن اسپانسر گرفتنه. یعنی از تبلیغ قطار شروع کرد تا هتل و چادر فروشی و تسبیح فروشی و....😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

وای این کی بود گفتی استارتر 

حالم بدشدددد

چقدر رحمم اومد بهش💔

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂