2777
2789
عنوان

زندگی کردن با شوهر خیلی مذهبی چه جوریه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 31 پست

اینکه میگی ظاهر سازی می‌کنن درسته یه عده کثیری ازشون واقعا ظاهر سازی می‌کنن 

طرف انگشتر عقیق دستش نیم کیلو بود یقشو جوری بسته بود داشت خفه میشد ریش گذاشته بود و هزار جور سمت داشت بعد اومده بود یه حرفایی میزد که توی عمرم از پسرایی که به هیچی اعتقاد ندارن نشنیدم

در مقابل یه عده هم هستن که ظاهر سازی نمیکنن و واقعا مذهبین اونا احساس زنده بودن رو بهت منتقل میکنن

بدون هیچ اجبار و قضاوتی همه جوره کنارتن و کنارشون آرامش داری

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من پدر شوهرم روحانی ان واینقد شخصیت جالبی دارن کمک خانمشون میکنند ظرف میشورن هیچ وقت به کسی نمیگن برای من اب بیار حتی میرن واسه نوه هاشون اب میارن 

به احترام همه بلند میشن 

اگه خانمشون نباشن غذا نمیخورن 

بهتره از نظر اعتقادات مذهبی با هم تناسب داشته باشین تا هر دو اذیت نشین

نمیدونم منظرتون از خیلی مذهبی ، مرد خیلی مومن هست یا خشکه مذهبی

اگه مرد خیلی مومنه سنگ تموم میذارن این جور آقایون توی زندگی مشترک شون

اما اگه خشکه مذهبی باشن زندگی باهاشون مثل جهنمه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

ببین بعضی مردهااسم خودشونومیزارن مذهبی ولی ازتمام مذهب فقط گیردادن به زن وبچشونویادگرفتن(یه جورایی پارانویید)مذهبی های واقعی اینطوری نیستن اخلاق خیلی خیلی برای قشرمذهبی مهمه.واقعی هاشون خیلی بااخلاق صبورتلاشگرخانواده دوستن.البته تربیت خانوادگی هم خیلی موثره

من پدر شوهرم روحانی ان واینقد شخصیت جالبی دارن کمک خانمشون میکنند ظرف میشورن هیچ وقت به کسی نمیگن بر ...

پدر شوهر من مذهبی نبود اما میومد خونه منم حتی کمک میکرد ظرف میشست گاهی جارو میزد چون دوتا بچه کوچیک داشتم مدام ب بچه هام میرسید عشق میداد بهمون

این برمیگرده ب شخصیت ادم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

کلا سخته 

بعضی مذهبی ها در دین خیلی افراط میکنن

زندگیم به کام همه سخت میکنن

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

نمیشه گفت ریاکارن به هرحال ما به ته قلب آدما آگاه نیستیم پس نمیشه سریع بهشون انگ بچسبونیم ولی اینکه  آدمها باهم متفاوتن و برداشت هاشون ممکنه متفاوت باشه و میزان انجام به اعمالو احکام یا اینکه به کدومش بیشتر اهمیت می‌دن به کدومش کمتر این تفاوت‌ها هست شما اول معیارها تو مشخص کن بعد شخص مورد نظر که نزدیک معیارهاته انتخاب کن والبته زمان کافی برای  آشناییت بذار تحقیقات لازمو انجام بده و مشاوره هم برو به. بگو بدرد من میخوره یانه 

اگه مذهبی واقعی باشه زندگی باهاشون خود بهشته چون همه چیزو رعایت میکنن ونمیزارن حقی از زن ضایع بشه من ...

خانواده شوهر منم همین اند 

حتی یبار بچه برادر شوهرم گریه میکرد مامانش داشت راه میبرد بچه رو پدر شوهرم به پسرشون که مشغول حرف زدن با تلفن بود گفتند قط کنید برید بچه رو اروم کنید خانمتون خسته میشه باباجان 

اخه تشخیص دادن مذهبی از مذهبی نما سخته

سخت نیست

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️