2777
2789
عنوان

بلاتکلیفی

39 بازدید | 6 پست

سلام.لطفا هرکی میتونه بهم مشورت بده،من درس خوندن دوس دارم.ولی وقتی ازدواج کردم.ترم ۱ حسابداری بودم. متاسفانه درس رو ول کردم.چند ماه بعد رفتم کلاس خیاطی،دوسه سال خیاطی کردم..و بعد باردار شدم.پسرمو پسرم ۳ساله بود دخترم به دنیا اومد،این وسطام کم و بیش خیاطی میکردم.الان ک دخترم تقریبا داره بزرگ میشه.(یک سال و نیمه) نمیدونم برم سراغ درسم،معلمی رو خیلی دوس دارم.الانم ک مدام دارن نیرو میگرن(البته اصلا نمیدونم سنم اجازه میده یانه.۲۸سالمه)یا پی همون خیاطی رو بگیرم مزون بزنم.یا آموزشگاه بزنمو...

میشه هرکی میتونه کمکم کنه و نظرشو بگه

چقد شبیه منی منم حسابداری خوندم ازدواج کردم بچه دارشدم  نش برم شرایطش ندارشتم توخونع کم وبیش خیاطی میکنم الانم میخام برم ازاد اموزش ابتدایی البته اگه شوهرم مخالفت نکنه متولد۷۶ هستم

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم هم خیاطی هم درستو ادامه بده قطعا ضررنمیکنی 

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
چقد شبیه منی منم حسابداری خوندم ازدواج کردم بچه دارشدم نش برم شرایطش ندارشتم توخونع کم وبیش خیاطی م ...

خب باز شما خوب کاری کردی ادامه دادس.من یه ترم خوندم ولش گردم🫠

خب باز شما خوب کاری کردی ادامه دادس.من یه ترم خوندم ولش گردم🫠

من یه ترمم نخوندم فقط دانشگاه رفتم ثبت نام کردم سرکلاسا اصلا نرفتم .کنکورو نمیدونم ولی من چون شهرمون دولتی نیست و فقط ازاد هست بخاطر بچم میخام برم ازاد البته اگه شوهرم اجازه بده بنظرم ۲۸ سال سن زیادی نیست استخدامی فک کنم تا۴۰ سال هست من اگه شوهرم راضی بشه باکله میرم خب منم ۲۸سالمه