2777
2789
نظریه داروین اینه که انسان از جهش یک سلول به وجود اومده؟ مگه همون نبود که میگفت از تکامل میمون به وج ...

نه عزیز برو بخون نظریه داروین گفت انسان از جهش یک سلول وبعد سلول به میمون و بعد انسان 

و اما اگر از میمون ها تکامل یافتیم مگر نسل میمون نباید منقرض می‌شود پس چرا هنوز نیست چرا میمون عذاب ...

لازم نیست میمونها منقرض بشن

سوال درست اینه که چرا نسل موجودات بین میمون و انسان منقرض شده

هر از گاهی یه فسیل از میمون-انسانها پیدا میشه ولی باید پرسید چرا همه منقرض شدند

یه نظریه میگه که انسانهای هوموساپین اونها رو کشتند چون از اینکه میتونستند با انسان جفتگیری کنند متنفر بودن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لازم نیست میمونها منقرض بشنسوال درست اینه که چرا نسل موجودات بین میمون و انسان منقرض شدههر از گاهی ی ...

خانم زمانی که یک موجود تکامل پیدا میکنه نسل قبلش منقرض مبشه بعد یک جسد حدود هزارن سال از انسان پیدا شده که مشخص شده میمون نیست نسل یک انسان اولیه هست 

خانم زمانی که یک موجود تکامل پیدا میکنه نسل قبلش منقرض مبشه بعد یک جسد حدود هزارن سال از انسان پیدا ...

نه لزوما منقرض نمیشه

تغیر محیط شرایط رو واسه ظهور نسل تکامل پیدا کرده آماده میکنه ولی اون محیط جدید لزوما نسل قبلی رو به طور کامل منقرض نمیکنه

یا ممکنه اونها مهاجرت کنن و به جایی برن که با شرایطشون مناسبتر باشه

وقتی میخوان نظریه رو کوتاه توضیح بدن معمولا این جزئیات رو ذکر نمیکنن 

نه لزوما منقرض نمیشهتغیر محیط شرایط رو واسه ظهور نسل تکامل پیدا کرده آماده میکنه ولی اون محیط جدید ل ...

نظریه تکامل به هر حال درست نیست انسان اای قبل از ما نسناس ها بودن که منقرض شدن و بعد انسان خلق شد