2777
2789
یه طرفدار نظریه داروین هستم منتظر شنیدن ردیه و عصبی از آگهی جدید سایت که دکمه بستن نداره

نظریف داروین در ابتدا یو فرض گمان بود مخالفان زیادی داشت و بعدا بر اساس علم تبدیل به نظریه شد نظریه با گذشت زمان ممکنه تغییر کنه یا حتی رد بشه بنابراین صد درصد درست نبست همانطور با گذشت زمان نظریه های زیادی مطرح شد داروین گقت انسان از یک سلول تکامل یافت بدن ما انسان ها هزاران سلول وجود دارد آنتی بادی ترشح می‌کنند و از بدن دفاع می‌کنند به تنهایی یک سلول نمیتونه زندگی کنه خوب یک سلول برای اینکه به ماهی تبدیل شده نیاز به سالیان زیاد وجود داشته اما اون سلول چگونه از خود در برابر عوامل حاجی دفاع کرد و آسیب ندید بعد فکر کن آیا درون یک پلاستیک تیکه های پازلی وجود داشته باشه بعد بگیم اون هارو بریز بیرون آیا شعر ایجاد می‌شود بنابراین عقل میگا از یک سلول گونه های مختلف نمی‌تواند ایجاد شود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بیا راجبش توضیح بده چندتا دلیل هم بیار که نظریشو قبول داری

مواد اولیه نظریه هیچ ایرادی نداره

۱-جهش های تصادفی

۲-تولید مثل بیشتر در جاندارانِ متناسب با محیط

منطقش هم لق نمیزنه

چیزی هم نتونسته نقضش کنه

و اما اگر از میمون ها تکامل یافتیم مگر نسل میمون نباید منقرض می‌شود پس چرا هنوز نیست چرا میمون عذاب وجدان و توانایی ساختن چیر ها رو نداره و میبنیم جهش در اندام های ساختاری رخ می‌دهد ن در ویژگی های وحیانی حالا اصلا ما میگیم نظریه داروین ن قانون داروین همون سلول که داروین گفت آیا وجود متعلق داشت آیا خود به خود وجود داشت آیا همون ذرات بیگ بنگ خود با خود وجود داشتند نظریه داروین این مفهوم داره یکی اینکه این جهان تصادفی است آیا هرچیزی خالقی ندارد ؟

نظریف داروین در ابتدا یو فرض گمان بود مخالفان زیادی داشت و بعدا بر اساس علم تبدیل به نظریه شد نظریه ...

نظریات دیگه هم اومده که خیلی خوب هستن ولی ناقض نظریه داروین نیستند

بلکه به طور موازی با هم باعث تغیر موجودات شدند

اینو قبول دارم که تنها عامل تغیر موجودات نظریه داروین نیست

مواد اولیه نظریه هیچ ایرادی نداره۱-جهش های تصادفی۲-تولید مثل بیشتر در جاندارانِ متناسب با محیطمنطقش ...

جهش های تصادفی که شما میگین اگرمیمون با گونه ای دیگر یا خودش جهش داشت چیزی دیگر می‌شود همونطور زمانی که یک اسب با یک قاطر جهش میکنه میشه مادیان 

داروین میگه همه چی تصادفی در این جهان است 

نظریات دیگه هم اومده که خیلی خوب هستن ولی ناقض نظریه داروین نیستندبلکه به طور موازی با هم باعث تغیر ...

همون داروین که شما میگین از پیداش همون سلول چیزی نگفت آیا همون سلول خود با خود وجود داشت ؟

نظریات دیگه هم اومده که خیلی خوب هستن ولی ناقض نظریه داروین نیستندبلکه به طور موازی با هم باعث تغیر ...

شما دارین میگن نظرات داروین نظریه داد با گذشت زمان باز به مسائلی برخورد کنه کا رد بشه این نظریه کاملا

انسان از نسلِ میمونِشاید نباشه ولی به نظرم تکامل درُسته

تکامل درست نیست عقل به ما میگه کا نبست داروین گفت امروزه در بدن ما انسان ها ساختاری هایی هست که بلا استفاده هستند مثل شبکیه چشم ک چیز های دیگه درصورتی که امروز ثابت شد چنین نیست یک سلول برای سالیان نمی‌تواند زنده بماند و رشد کند

تکامل درست نیست عقل به ما میگه کا نبست داروین گفت امروزه در بدن ما انسان ها ساختاری هایی هست که بلا ...

نظریه داروین اینه که انسان از جهش یک سلول به وجود اومده؟ مگه همون نبود که میگفت از تکامل میمون به وجود اومده؟