2777
2789
عنوان

لعنت به هر کی که گفت برو معلم ابتدایی شو

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 35 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منی که پشت کنکورم و دارم تلاش میکنم معلم بشم🥲

به چیزای مثبتش فکر کن معلمی یکی از شغل های یه که به زندگی روتین میده ، و با وقت اضافه که داری میتونی فعالیت های مفید دیگه انجام بدی یا اینکه شغل دیگه

عزیزم هر چه زودتر استعفا بدی به نفعته هم به نفع خودت هم بچه ها وجای یکی هم که علاقه داره خالی میشه 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
یادش بخیر سال۹۲ کنکور داشتیم اولین سالی بود فرهنگیان اومده بود خیلی رتبه پایینا رفتن فرهنگیان..الان ...

دقیقا یکی از اشناهای دور ما هم سال ۹۲کنکور داد ،رفت اموزش ابتدایی رتبشم به گفته خودش خیلی خوب نبوده بعد من سال ۹۸کنکور دادم رتبم شد۶۵۰۰قبول نشدم البته میتونستم قبول بشما اون موقع یسری مشکلات پیش اومد نشد وگرنه کنکور اون سال خیلی راحت و خوب بود الانم که با این استخدامیا پاره شدیم هی پول بده ثبت نام برو بخون اخرم قبول نشو

خوشبحالتون

من سالهاست بعد از کنکور نود و نه آرزومه معلم باشم 

سالهاست حسرتش باهامه

ماه هاست دارم برای استخدامی میخونم حتی بخاطرش ارشد هم این ترم ول کردم و مشروط میشم 

تنها آرزویی که دارم و امیدی که برام مونده همین معلمیه

اینارو گفتم که قدرشو بدونید و بفهمید که خیلی ها حسرت جایگاه شمارو دارن 

التماس دعا