2777
2789
عنوان

یه مرده زایی داشتم دارم از استرس دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 47 پست
ژنتیک جفتتون باید انجام بدید اگه تهرانی برو بیمارستان امام خمینی خیلی ارزونه و خلوته، همه ی ازمایشات ...

من بوشهرم

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
مگه مشکل شما چیه؟اینجا دکترا اصلا رسیدگی نمیکنن نی ترسم آمپول ندن

کجایید، من مشکلی نداشتم ولی چون سقط داشتم وبعدم مرده زایی بهم داد دکتر شمارشم داده هر وقت نیتز باشه ب نسخه یا چیزی سریع تماس میگیرم دستش خالی باشه سریع ج میده

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز دلم ، نه ان شاالله یه چکاپ بری و از اولش پیش یه دکتر خوبی برو ، هییچ مشکلی پیش نمیاد، منم یه مر ...

دلیل چی بود ک فوت شد؟ 

چرا حامله نمیشی اگه مشکل خاصی نداره ی تایپک دارم اونو بخون 

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
مگه مشکل شما چیه؟اینجا دکترا اصلا رسیدگی نمیکنن نی ترسم آمپول ندن

منم مثل شما

تو نی نی پلاس یه گروه داریم بالای هزار نفر همه همین مشکل رو داشتن و اکثرا با انوکسا جواب گرفتن,  ببین تو شهرتون یا مرکز استان ، متخصص طب مادر و جنین ، یا همون پریناتالوژیست هست یا نه؟ به اون مراجعه کن یه سری آزمایش مینویسه و بعد بهت دارو میده

فقط این آمپول رو صد در صد باید بهت بده ها

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
😐😐چرا خوددرگیری دارین مگه گفتم مقصری یا کوتاهی کردی اینطور میگی

سوال پرسیدی جوابت دادم چرا باید درگیری داشته باشم عزیز ؟

پس دوری حیف شد 😔

هوم کاش مشکلی نباشه وام میگیرم پول آزمایشو میدم 

دلیل چی بود ک فوت شد؟ چرا حامله نمیشی اگه مشکل خاصی نداره ی تایپک دارم اونو بخون

پارگی کیسه ی آب، بر اثر کار زیاد، نمیدونم دکتر میگه  تمام آزمایش ها و سونوها سالمه، میگه دلیل علمی نداره، چشم میبینم شما هم برام دعا کن لطفا 

من سر پسرم هیچ علایمی نداشتم عالی بودم اما هم  پارسال هم امسال علایمام یکیه حالم خیلی بده خدا کنه اینبار سالم بغل بگیرم خدا ب شماهم سالم بده چشم انتظاری تون تموم شه

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
منم مثل شماتو نی نی پلاس یه گروه داریم بالای هزار نفر همه همین مشکل رو داشتن و اکثرا با انوکسا جواب ...

فقط متخصص زنان هست 

من سر پسرم هیچ علایمی نداشتم عالی بودم اما هم پارسال هم امسال علایمام یکیه حالم خیلی بده خدا کنه ای ...

حتما باز ی دختره نازه میگذره استرس ب خودت نده 

من ی پسر بچه ۴ ساله دارم من احتمال میدم بخاطر تیروئیدم و کم خونی بچه مرده باشه

ببین تیروئید فک کنم تو همون ماه های اول باعث سقط میشه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
ببین تیروئید فک کنم تو همون ماه های اول باعث سقط میشه

خب تیروئیدم بعد از ۳ ماه اول کم کار شده بود 

توی گوگل نوشته ک باعث مرده زایی میشه 

اما خب ماما میگفت چون کیسه آب کم شده  احتمالا بچه مشکل داشته

حتما باز ی دختره نازه میگذره استرس ب خودت نده

انشالله عزبزم، ۹۰درصد بدون دلیل بچه فوت میشه چون شما مثل من فرزند سالم داری بدون استرس بیفت دنبالش درمونش پیدا کن عزیزم اما ب هیچی میرسی اما با خیال راحت باردار میشی خواست خدا بوده روزیم نبود انشالله اینبار روزیمون شه