2777
2789
عنوان

نباید تو مصاحبه میگفتم بابام ایثارگره

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 49 پست

شوهرت خیلی خوش خیاله

فکر کرد تا بفهمن بابات ایثارگره میگن توروخدا بیا😅

من فرزند شهیدم عزیزم

والا نه کسی بخاطر این موضوع استخدام میکنه نه رسمی خیالت زاحت🥴😅

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرت خیلی خوش خیالهفکر کرد تا بفهمن بابات ایثارگره میگن توروخدا بیا😅من فرزند شهیدم عزیزموالا نه کس ...

مرسییییی بخدا پیامتو نشونش میدم 

فکر کردن بخاطر دو روز جبهه رفتن بابام منو قبول میکنن 

بگو زنگ بزنه مرجع تقلید اگر خیلی معتقد هست ولی مشکلی نداره شما حتما خودت هم خیلی تلاش کردی از این به ...

عزیزم اتفاقا معتقد نیس 

دلت خوشه 

فقط میگه نامردیه همین

مرسییییی بخدا پیامتو نشونش میدم فکر کردن بخاطر دو روز جبهه رفتن بابام منو قبول میکنن

اره بابا 

بقیه از دور چنین فکری میکنن😅 همکارهای منم فکر میکردن الان من درجا رسمی میشم🥴

تا به چشم ندیدن باور نکردن

کی دیگه به ایثارگر اهمیت میده تواین مملکت

همه چی تو هواست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
افرین منم همینو میگم از قبل میدونستم احتمال زیاد قبولم الان همه و شوهرم میگن اگر قبولت کنن برا ایثار ...

ب کسی نگو این قضیه گفتی 

ب شوهرتم بگو جایی نگه 

خودت زحمت کشیدی تازه مصاحبه انقدر سخت میگیرن همه چی برسی میکنن

تازه من پارسال یه ازمون قبول هم شدم

مرحله گزینش رد شدم

همه چی قانون داره عزیزم 

به حرفاش اهمیت نده

اره بابا بقیه از دور چنین فکری میکنن😅 همکارهای منم فکر میکردن الان من درجا رسمی میشم🥴تا به چشم ندی ...

عزیزم فرزند شهیدی بازم رسمی نشدی؟

شوهر طفلی من چ دل خجسته ای داره 

فکر گرده بخاطر ایثارگری بابام منو استخدام میکنن بعدم رسمی میشم بعد حق دیگران ضایع میشه😄

عزیزم فرزند شهیدی بازم رسمی نشدی؟شوهر طفلی من چ دل خجسته ای داره فکر گرده بخاطر ایثارگری بابام منو ا ...

نه بابا رسمی کجا بود 

دقیقا عین بقیه باهام رفتار شد 

همه چیز قانونی و روی روال 

ب کسی نگو این قضیه گفتی ب شوهرتم بگو جایی نگه خودت زحمت کشیدی تازه مصاحبه انقدر سخت میگیرن همه چی بر ...

بابا هفت نفر مرد و زن یک ساعت سوال پیچم کردن 

شوهر من عادت داره ب آدم تلقین کنه موفقیتم بخاطر خودم نیس 

وگرن ی کلمه پرسید بابات ایثارگره با مکث زیاد گفتم بله

دیوونه😄

😕

ببین مثلا من خودم خیلی رعایت میکنم هم حجاب هم محرم مسجد میرم انتخابات شرکت میکنم و...

دخترم هم همیشه شال میندازه هیچوقت تنها یا با دوستاش جایی نمیره خیلی درس خونه و مودبه تو مدرسه

اما شوهرم یه مشت پیج دری وری تو اینستا فالو میکنه میدونم آخرش هم پاسوز باباش میشه دخترم برای دانشگاه و استخدام هر چی میگم اینا رو آنفالو کن میگه میخوام ببینم چی میگن😐

تو کشور ما این چیزها خیلی مهمه و لحاظ میشه

😕ببین مثلا من خودم خیلی رعایت میکنم هم حجاب هم محرم مسجد میرم انتخابات شرکت میکنم و...دخترم هم همیش ...

ن عزیزم اول و آخر دخترت اگر تلاش کنه نتیجشو میبینه

حس ششمم قویه دخترت حتما آینده ی خوبی داره 

عزیزمخدا بیامرزه پدرتو

ممنونم عزیزم

خداعزیزان شماروهم حفظ کنه براتون