2777
2789
عنوان

شغال اومد تو حیاط مون😰😱

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 28 پست
گربه هاتو نذار تو حیاط ممکنه بازم بیان

خیابونی ان اخه 

وای 

حیاط بغلی مونم مرغ و خروس دارن

۴سال پیش اومده بودن تو حیاط شوناااا میگفتن گنده بودن من باور نمیکردم دوباره سر و کله شون پیدا شده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا اصن خطر ندارن کلا کاری با ادما ندارن

خواهرم اینا جنوبن پرحیاطشون شغاله فقط شبا میان بیرون تا صب ی صدایی حالت جیغ دارن

فقط بابام میگه نوزاد ببینن میبرن دیگه نمیدونم شوخی میکنه یا جدی میگه

اینا اصن خطر ندارن کلا کاری با ادما ندارنخواهرم اینا جنوبن پرحیاطشون شغاله فقط شبا میان بیرون تا صب ...

اره با انسان کاری ندارن ترسو م بودن ولی اخه نگران گربه هامون هستم

خیابونی ان اخه وای حیاط بغلی مونم مرغ و خروس دارن۴سال پیش اومده بودن تو حیاط شوناااا میگفتن گنده بود ...

کاش به محیط زیست زنگ بزنین، شاید همسایه‌تون بخاطر مرغ و خروسش تله بذاره براشون یا بکشتشون، گناه دارن طفلیا، باید گرفته بشن و خارج شهر رها بشن

به نظرم ممکنه گربه‌ها رو هم بگیرن ولی مطمئن نیستم

کاش به محیط زیست زنگ بزنین، شاید همسایه‌تون بخاطر مرغ و خروسش تله بذاره براشون یا بکشتشون، گناه دارن ...

اخه میگم فرار کردن چجوری بگیرتشون؟

شماره محیط زیست چنده؟ زنگ بزنم بیان خب اخه اینا دیگه اینجا نیستن از کجا میخوان پیداشون کنن

اخه میگم فرار کردن چجوری بگیرتشون؟شماره محیط زیست چنده؟ زنگ بزنم بیان خب اخه اینا دیگه اینجا نیستن ا ...

021-77355781 اداره کل حفاظت محیط زیست تهران

نمیدونم جواب میدن یا نه، از گوگل برداشتم، میتونین گزارش بدین توی فلان محله دیده شدن، لطفا زنده‌گیری و رهاسازی کنید

یا اگه بازم اومدن خونه‌تون، شماره دم دستتون باشه سریع زنگ بزنید، یه طوری نگهشون دارید تو حیاط با غذا و...