2777
2789
شاید چون به این دلیل ردش کردی به غرورش برخورده تصمیم گرفته عوض شه

نمیدونم ..نه بابا سر این بود که توی پیج اینستاش گشتم چندتا پیج ترک اعتیاد پیدا کردم گفتم اینا چیه هر چی از دهنش دراومد بهم گفت دیگه به هم زدیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی با اینکه جوابم کرد ممکنه باز بیاد سمتم؟

بستگی به قسمت داره همه چی از قبل تقدیر شدست از خدا بخواه اگه صلاحته یه کاری کنه به هم برسین غسل اویس قرنی رو انجام بده به نیت جذب محبتش انشااله حاجت میگیری بعد شما قبلا عقد بودین یا فقط نشون بودین؟

نشون بودیم ..چطور مگه

شما سمتش بری اون از شما دور میشه مردها همه اینجورین به جاش دعا کن خدا خودش جور کنه بعد اینکه اون زمان معتاد بوده الان ترک کرده کاش فورا به هم نمیزدی صبر میکردی ترک کنه اون که می‌خواست بره کمپ اگه جور نشد غصه نخور شما که نمیدونی چی به صلاحته

راستش خیلی سریع تصمیم گرفتم خیلی ...

اصلا نمیشه قضاوت کرد شما میگی ظاهرش خوب شده اخلاقش رو که نمیدونی بعد گفتی خودش بهت بدو بیراه گفت فقط واسه پرسیدن یه سوال خب همین نشون میده خیلی هم اخلاقش خوب نیست اگه شمارو واقعا میخواست بعد از ترک باز میومد سمتتون حالا هم که ازدواج نکرده ممکنه بازم سمت شما بیاد از خدا بخواه بهترینشو بهتون بده

دقیقا میتونم حدس بزنم‌چه شخصیتی داشته. برفرض بخودش رسیده خوشتیپم شده ولی  وقتی اخلاق  که اصل و اساس زندگیه نداره به چه درد میخوره خوشتیپ ترینا بدات عادی میشن  اینو بدون بعد این تازه خوشتبپ شده قبلا اینجور بوده الان که دیگه خدارو بنده نیست