2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای مرسی ک گفتی.بنظرت من ی روز بخام زایمان کنم،ازعهده طبیعی برمیام؟منی ک اینقد از سرم و امپول میترسم

میگم دیگه من هم بچه سن بودم هم شدیییییید ترسو ولی خدایی که یه بچه میزاره تو شکمت و مورد لطفش قرارت میده این تحملو این تونستن رو هم به آدم میده شک نکن که میتونی

قربونت برام دعا کنمنم برای تو دعا میکنم🥺❤️ فقط خودتو قوی کن مادر بودن روحیه فولادی میخواد

فداتشم عزیزدلم.دعات کردم ازته دلمم کردم 🥹😘واقعا مادربودن هم روحیه میخاد هم لیاقت...خدا کاش ی نگاهی هم بما بندازه سنمون داره میره ولی هنوز مادرنشدیم🥲💔

ار ترس گفتین. من الان ماه هفتم. هم از طبیعی میترسم هم از سزارین. نه راه پیش دارم نه راه پس. هر روز ا ...

خواهر راهیه که باید بریم 🥲 عقبگزد نداره حالا هی استرسی بشیم بچمون اذیت شه

ار ترس گفتین. من الان ماه هفتم. هم از طبیعی میترسم هم از سزارین. نه راه پیش دارم نه راه پس. هر روز ا ...

واییی سزارین وحشتناکه طبیعی دردش قابل تحمله نترس میتونی، خدا وقتی بهت بچه داده تحملشم داد شک نکن الانم زایمان بدون دردو با بیحسیو تو آب هست قبلش ورزش میدن ،ماما همراه میتونی بگیری راحته زایمان مثل ده سال پیش نیست، سزارین بده ۷لایه شکم پاره میکنن

من لب مرز بودم ولی ۲مرحله ای بود.من چون شربت خیلی دوست دارم با اشتها خوردمش.مزه شربت پرتقال میداد

من غربالگری مادر داذم قندم ۷۷ بود

تو بارداری ام شیرینی جات خیلی کم خوردم

چرا ۴ مرحله نوشته😩

واییی سزارین وحشتناکه طبیعی دردش قابل تحمله نترس میتونی، خدا وقتی بهت بچه داده تحملشم داد شک نکن الا ...

یه سوال مامان با تجربه

من روده هام صدا میده برای بچه خطرناک نیست؟ انگار توهم دارن پاپیون میخورن

من غربالگری مادر داذم قندم ۷۷ بودتو بارداری ام شیرینی جات خیلی کم خوردمچرا ۴ مرحله نوشته😩

دکترت اینطور تشخیص داده.دکتر من به این چیزا عقیده ای نداشت.بهرحال باید انجامش بدی.حالا فعلا این سری رو برو.برای سری بعد بگو ۲مرحله ای برات بنویسه

دکترت اینطور تشخیص داده.دکتر من به این چیزا عقیده ای نداشت.بهرحال باید انجامش بدی.حالا فعلا این سری ...

خودا خودش به فریادم برسه 🤣 انقدی که از گشنگیش ناراحتم از سوزنش هیچ ترسی ندارم🥲