2777
2789
من میگم چجوری ۸ تا ۶ صبح تحمل کنم میگن کشیدن گرینگی برای نی نی عوارض داره🥲🥲🥲خودم مهم نیستم

ن بابا عوارضه چی خو تو هرچی نخوری ویتامین  و غذا و اینا از طریق بدن تو اون بهش میرسه مثلا یه نمونه کلسیم که اگر تو شیرو ماست نخوری از استخونای تو برداشت میشه برای رشد بچت

دقیقا مثل من دیگه پدرم دراومد هم تو بارداری هم یه بار گفتن سن بچه کمتر از تاریخته یه بار گفته کیسته ...

وای خاک تو سرشون

بخدا ادم از وقتی حامله میشه اسایش نداره دیگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا به پودر قند برسیشصتاد بار قبلش از ماه اول تا ۶ دستات سوراخ میشه دیگه این چیزا برات بی معنی میشهدی ...

تروخدا راس میگی؟؟؟؟؟؟؟؟ینی ازمایش خون زیاده توبارداری یاخداااا😱😱من فوبیای امپول و سرم و ازمایش دارم وای...

تروخدا راس میگی؟؟؟؟؟؟؟؟ینی ازمایش خون زیاده توبارداری یاخداااا😱😱من فوبیای امپول و سرم و ازمایش دار ...

نترس بابا برات عادی میشه🤣منم میترسیدم ولی عاذی شد دیگه واقعا پیش استرس سونو انومالی و ان تی این امپولا هیچی نیست

گلم این ازمایش برا همه هس؟؟؟ینی اجباریه همه باااید بدن ۴بار ؟

ببین همه باید انجام بدم فک کنم ۵ماهگی یا ۷ماهگی هستش دقیق یادم نیست ولی اگر مشکوک به دیابت باشیم باید تکرار شه به دفعاتی که دکتر درخواست میده

ببین همه باید انجام بدم فک کنم ۵ماهگی یا ۷ماهگی هستش دقیق یادم نیست ولی اگر مشکوک به دیابت باشیم بای ...

من الان اول ۶ هستم باید بدم دکترمم حساس اجبارم هست

نترس بابا برات عادی میشه🤣منم میترسیدم ولی عاذی شد دیگه واقعا پیش استرس سونو انومالی و ان تی این امپ ...

باورت میشه الان تواقدامم اما ازبس استرس ازمایش خون دارم ک فک کنم واس هموناس بچه نمیگیره....خدابدادم برسه...اوه سونو هم مگ استرس میکشی وای ..منم ک ادم استرسی....

تروخدا راس میگی؟؟؟؟؟؟؟؟ینی ازمایش خون زیاده توبارداری یاخداااا😱😱من فوبیای امپول و سرم و ازمایش دار ...

ببین تو از اژمایش میترسی من از طبیعی میترسیدم وحشت داشتم اصن از بارداری بماند که چه بارداری مزخرفی داشتم سره اولی و زایمان زودرس با سن کم و تکو تنها تو بیمارستان و بعدم بچه نبود همه بغلشون بود ،دومی هم که نباید طبیعی میشد دکترم فرستاد گفت نه میتونی برو تو طاقتشو داری به خدا دستو پام خشک شد منو بردن بخش طبیعی ،تو حالا از سوزن میترسی اون که درقبالش هیچه

تازه زایمان چی میکی؟ اکه طبیعی باشی یجور درد و امپول و سرم

سزارینم که یجور دیگه

اگه میخای مامان شی خودت رو قوی کن اماده باشی برای این جیزا

ببین تو از اژمایش میترسی من از طبیعی میترسیدم وحشت داشتم اصن از بارداری بماند که چه بارداری مزخرفی د ...

اسم ازمایش و سرم میاد سکته میزنم درجا....الام تواقدامم بفکره اون ازمایش اینام 🥲طبیعی خیلی بده؟؟؟