2777
2789

همسرم دیگه مثل قبل برام وقت نمیزاره ن پیام میده ن زنگ

ولی همون چند روز یکبار ک زنگ میزنه خوبیم با هم احساس می‌کنم از قصد اینکارو می‌کنه یا اینکه ازم بدش میاد 

بنظرتون رک ازش بپرسم اگه فکر می‌کنی آینده ای با هم نداریم میتونیم تمومش کنیم؟ (یا اشتباهه)

لعنتی عوض شو 

وای لعنتی از اول تا اخره تاپیکاتو خوندمممم. کل استرسات بهم منقل شد باور کن 🤣🤣از دیشب نشستم فقط تاپیکای تورو خوندمو 🤣🤣🤣ولی شرایط سختی داری درکت میکنمممممم. 

امضام خیلی مهمه... خیلی مهم تر از مهم.حتما بخون.                                                                                                                                                            

وای لعنتی از اول تا اخره تاپیکاتو خوندمممم. کل استرسات بهم منقل شد باور کن 🤣🤣از دیشب نشستم فقط تاپ ...

هعی نمی‌دونم چیکار کنم حالا که خوندی نظرت بگو بنظرت حست چیه من باید چیکار کنم 🥲 واقعا بلاتکلیفم

یبار بهم این حسو میده که خیلی عاشقمه یبار جوری رفتار می‌کنه که ازم متنفره 

لعنتی عوض شو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هعی نمی‌دونم چیکار کنم حالا که خوندی نظرت بگو بنظرت حست چیه من باید چیکار کنم 🥲 واقعا بلاتکلیفمیبار ...

بنظرم تقصیر توعه از اول جوری باهاش رفتار نکردی که همیشه یه مدل باشه. خودت نوشته بودی خیلی سردم باهاش خوب وقتی تو سرد باشی اونم سرد میشه. بالاخره رابطه دو طرفس توهم باید سعی میکردی. اولایی که ازواج کردی هم همینطوری بود اخلاقش؟ 

بنظرم تو کم گذاشتی ولی.بعد اینکه سر یه چیزایی خودتو ناراحت میکردی که اصلا مهم نبود واقعا مثلا اون گفته ته ریش یا سفید حالا تو اشتباهی جوابش دادی. خب این چیز مهمی نیست. خیلیم با شوهرت رودوایسی داری من بود همون شب اول که میومد خونمون میرفتم تو اتاقم رو پاش مینشستم اول کاری🤣🤣وایخدا چه فانتزی های قشنگی دارم من. خدا قسمت کنه واقعی بشه🤣بعد بنظرم از شوهرت زبان یاد بگیری باحال تره حالا یکم بیشتر از کلاس طول میکشه ولی باعث میشه رابطتون بهتر بشه. روت تو روش باز بشه

بنظرم تقصیر توعه از اول جوری باهاش رفتار نکردی که همیشه یه مدل باشه. خودت نوشته بودی خیلی سردم باهاش ...

تازه اونموقع که میخوندم چیزای دیگه ای هم تو ذهنم بو الان یادم نیسسس