2777
2789
عنوان

یه سوال خصوصی دارم آبجیای گلم میشه بیایین🥲🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 68 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا تشکر نمیکنی دیگه حداقل چیزی نگو که والا

خجالتم نمیکشین از رو هم نمیرین 

داخل همچین تاپیکی که گفتم خصوصی هم هست 

شما کارت نباید باشه .

واقعا که .

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

من خودم با شوهرم ک ۳ساله ازدواج کردم هیچوقت نذاشتم پاهاموبامو ببینه حس بدی میده بهم و اعتمادبنفسمومی ...

یهو شد والا فک نمیکردم پاهامو ببینه😣

دیگه شیو میکنم

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

ای جاااانم چقدر زود ازدواج کردی

ازدواج نکردم که نامزدم 😁

فعلا زودهههه ایشونم دانشجوعه کار و باری نداره😁😂

بدشون میاد حالا اون یه چیزی گفته ناراحت نشی افرین بهش که ادم با درک و فهمی هستش قدرش رو بدون

خیلی با درک و شعوره قربونش برم🥲❤️🫂 

اقییی ولکن اینارو بخون واسه کنکورت موفق باشی عزیزم

😂😁

خوشبحالتفک کنم خدا لحظه اخری تصمیم گرفته دختر بشم

وایی نگو این حرفو😂🥲💔

بعضیا هورموناشون اینجوریه منم یکی از دوستام موهاشون زبر و زیاده میگه رفته دکتر گفته استروژنش کنه تستسترونش زیاده اگه درمان بشه حل میشه 

اون صداشم کلفته حتی 

اسی چقد خجالتی تو اخه

پاشو برو موبر کرمشو بخر پشماتو بزن

چی میشخ مگه جرا انق برا خودت سختش میکنی بزرگش میکنی ی موعه دیگ 

شاید دوس نداره شوهرت ولی ب هر حال تو دیگ همسر داری بزن دیگ مگه بچه ای دختر میخای چیکار نگه داشتیشون اخه😂

مطمعنم ک یه روزی دست تو دست هم نصف شب تو خیابونا عاشقانه قدم میزنیم:)

وایی نگو این حرفو😂🥲💔بعضیا هورموناشون اینجوریه منم یکی از دوستام موهاشون زبر و زیاده میگه رفته دکت ...

نه خداروشکر صدام کلفت نیست ولی واقعا همه جا مو داره پوست سفید با موی سیاه تصور کن 😑اصلا یه وضعی تنها راه حلم لیزر که اگه کنکور قبول شم میرم 

لطفاً لایک نکنید