2777
2789

کافیه پدرمادرامون کم سن باشن و مارو بدنیا اورده باشن

خلاصه اول زندگیشونه و اول راهشونه 

همش ما تو نداری بزرگ میشیم و وقتی بزرگ شدیم پولدار شدن

حالا پولدار شدن پسرررررر ب دنیا اومد دیگ تو اوج بزرگ میشه و کاری ندارم برادرمونه 

ولی بعدش این دختر شوهر میکنه باز بدبختی اول راه میاد سر راهش و ایا با این شوهر پولدار بشن یا نشن

و این دخترچون دیگ چندبن سال پولدار بوده ب سختی میتونه نداری هارو از اول تحمل کنه

حالاخونواده هم صفر تاصدشون برا پسرشونه همش تظاهر میکنن ک بچه فرقی نداره ولی شواهد ابنو نشون میده

والا کاش بجای ی ملیارد جهیزیه خونه و ماشین بهم میدادن چرا ب پسر از اللن حرفش هست ک خونه میخریم براش؟ ماشینشم ک خریدن

همه همینن ایا؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واسه من که برعکس بود

بچه دوم بودم واسه پسر اولشون ولخرجی میکردن ندارم ندارماشون واسه من بود تا نوبت به من رسید همه چی گرون شد

البته از وقتی ازدواج کرده یکم دست و بالمون باز تر شده ولی خب

من تا ۱۹. ۲۰ سالگی فقیرانه بزرگ شدم چه کلاسایی دوست داشتم برم همه رو برادرم رفته بود ولی واسه من گرون بود براشون

اون موقع که وقت داشتم فرصت داشتم نتونستم برم الان پولش هست ولی دیگه نه وقتشو دارم نه حوصله ش دیگه چه فایده

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

فرزند اولم دختره نور چشممونه مخصوصا پدرش

خیلی بیشتر برا دخترمون خرج میکنه چون میگه این بزرگتره نیازش بیشتره و دختره باید چشم و دل سیر باشه و بدونه که فقط به من خواسته هاش و بگه

و میگه پسرم باید یاد بگیره برا خواسته هاش خودش تلاش کنه

گاهی بهش نه میگه با اینکه فقط۵سالشه

اما تو خانواده ای که ازش اومدم چنان بی عدالتی بود که من هم بیشتر برا دخترم خرج میکنم حتی هزینه های اضافی

چون مادرم هنوزم که هنوزه پولاشو میده به پسراش

بعضی وقتا به دخترم میگم خوشبحالت

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

فرزند اولم دختره نور چشممونه مخصوصا پدرشخیلی بیشتر برا دخترمون خرج میکنه چون میگه این بزرگتره نیازش ...

بمنم خدایی خیلی پول میدن همش مث مجردیام لباس اینا واسم میخرن همش خوراکیای یخچال بهم میدن گوشت برنج اینا

و واسم عروسی پسر گرفتن کلی تجهیزات

ولی من اینارو نمیخام میخام مث پسر واسم ماشین و خونه بخرن  داداشم۱۰سالشه ماشبن۲ملیاردی براش خریدن خونه هم میگن میخایم ویلایی براش بگیریم از الات ب فکرشن!!

البته کلا فامیلای ما همینن هرکی واسه پسرش خرج میکنه منتها من از سمت شوهرم باباش ی ادم بی خاصیت بی بخاریه ک فردا بمیره باید پول کفت دفتشم بدیم و هزاری بهمون پول نمیرسه چون هیچی نداره…