2777
2789
بخدا ابجی خیلی ساده لوحه شوهرم ازوقتی مجرد بود ک این مرتیکه زن گرفت بچه دارشد همرو شوهرمن میدادولی ح ...

دقییییییقا مثل شوهرمن.

توفک کن من دوسال پیش چهارشنبه ساعت۵بعدازظهر از کورتاژ اومدم هم ازلحاظ روحی هم جسمی داااااااغون از طرفی دومین بچمو ازدست دادم ازطرعی کلا۲۶روزه داداش جوونم ۲۳سالش تازه دامادفوت کرده بجای اینکه بیان هواموداشته باشن پنجشنبه صبح ساعت ۸شوهرم بدوبدواومد گفت پاشوپاشو جمع کنیم بریم خونه بابامینا سالگرد مامانم اقایون میان اینجا فک کن ی کلمه فقط ی کلمه نگفت زنم حالش داغون خونریزی داره بندازین مسجد منو بااون وضع کشوندن خونشون تااااازه خواهرشوهرام تندتند گوشزد میکردن ب کسی نگی کورتاژ شدی بگو پریودم.

هیییییییچوقت حلال نمیکنم

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقییییییقا مثل شوهرمن.توفک کن من دوسال پیش چهارشنبه ساعت۵بعدازظهر از کورتاژ اومدم هم ازلحاظ روحی هم ...

ابجی جانم چقدرناراحت شدم ازمشکلت منم مث توم شوهرتوبخداعین شوهرمن کشته مرده خانوادشه منم بخددسپردم بعد سقطم همجاجارزدمادرش ک فاطمه بالشت بلندکرده سقط شده بچش پیش شوهرمم گفته بودزنت مطلقه اس ای چیه گرفتی وعمداچون دعواکردین انداختش من هنیشه برام سوال بودبعد سقطم چرادیگه خونه مادرش نرفت تا۷ماه بعدافهمیدم بخلطرحرفای ک بمن زده خیلی بدش میادگذشتموکسی برخ بکشه روانی میشه جاریم بمن گف جریانوهمین جاریم ک خیانت کردو اخرای طلاقشونه 

ابجی جانم چقدرناراحت شدم ازمشکلت منم مث توم شوهرتوبخداعین شوهرمن کشته مرده خانوادشه منم بخددسپردم بع ...

من ک حلال نمیکنم حسابم بمونه تاروز قیامت

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خب راست میگه بنده خدا اصلا عاقل هم باشه چه اهمیتی داره که رابطه خودت باهمسرت رو بخاطر اون بی ادب خرا ...

انتظارم بی جاست که شوهرمم نباید باهاش دست میداد؟

موقع رفتنشون دقیقا دوتاشونم با شوهرم دست دادن بعد از کنار رد شدن رفتن

انتظارم بی جاست که شوهرمم نباید باهاش دست میداد؟موقع رفتنشون دقیقا دوتاشونم با شوهرم دست دادن بعد از ...

عزیزم من بخاطر خودت میگم 

از کسی انتظار نداشته باش ، چون بقیه نمیتونن چیزی ک تو میخوای باشن ؛ این باعث میشه اعصاب تو خراب شه و حال تو بد بشه 

دست دادن یا ندادن اصلا اصلا اهمیت نداره و ارزش خراب کردن حال تو رو نداره  

چی بگم والا.از همسرم انتظار نداشته باشم از کی انتظار داشته باشم پس؟

از هیچ کس ...

اینطوری خودت راحتی و آروم، با خودت مهربون باش ، ببخش و بیخیال شو ، به خودت و رفتار خودت فکر کن ، تو واقعا فقط روی رفتار و افکار خودت کنترل داری ❤️ 

قربونت برم حواست به خودت باشه

نیست متاسفانه

دیروز یه حال بدی داشتم که حد نداشت

بعد از صبحانه هیجی نتونستم بخورم تا شب

به زور تو خیابون راه میرفتم.سرم داشت میترکید.حالت تهوع شدید داشتم

شب به زور شوهرم یکم غذا خوردم و قرص بهتر شدم

مگه خلاف کردیم که آهشون بگیره؟ من خودم اگه هیچی نگیرم بازم با کادو گرفتن بقیه خوشحال میشم

همه مثل شما نیستن من حسادت یکی از اطرافیان به خودم رو دیدم که سر اینکه چرا درامد دارین چرا فلان ماشین و چیزای ساده دعوا کردن باهامون دیگه فقط پنهان کاری میکنین