2777
2789
عنوان

کسایی پلی کیستیک هستن چطوری ریزش موهاتونو به حداقل رسوندید🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 34 پست
بله تحت نظر فوق تخصص غددم بدنم به اون دوز عادت کرده دیگهبیشتر میخورم واکنش میدهسه ماه ی بار سونو سین ...

روزی یه قرص ۲۵ میخورین؟

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚
منم موهام خیلی میریزه ولی الان نسبت به قبل کمتر شده قرص بیوتین یا زینک میخورمحنا میزارم و یه روز در ...

واقعا زینك و حنا کمك میکنه؟؟؟؟،🥲🥲🥲شامپو چی میگیری برای چرب موها

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اسپیرونولاکتون دارم یمدت میخورم یمدت نه واقعا این قرصا بدرد نمیخوره خصوصا ضد بارداریاش من به یکی ...

نه روزی نصف اسپیرو میخورم 

هرروزم میخورم حتی موقع پریود

ی دونه فیناید داده به نظر جلو ریزشو خوب میگیره

فیتو ام امتحان کردم تداخل دارویی داد با قرصام چون قرص هورمونی گیاهی عه پریودم قطع نمیشد دیگه فیتورو هم گذاشتم

ولی شما امتحان کن تیلی تعریف شو شنیدم

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
جلوی سرم کامل خلوت شده اونم دقیقن جلوی سرم که کاملا تو دیده فک کنم یکی از دلایلی که تاحالا پیشنهاد ن ...

خیلی حس بدیه بخدا ادم دیگه مغزش نمیکشه درسته چیز پیش پا افتاده ایه دیگه از سر پلی کیستیك هست اینا همش اما ادم قبل و بعدشو مقایسه میکنه یا یه جایی میره بقیه هی نظر میدن ادم اعتماد بنفسش داغون میشه، اب پیاز و اب برنج و خیلی شنیدم خودمم انجام دادم بد نبود ولی خب نیاز ب صبر داره 

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
والا دوزش یادم نی ولی سالای اول با بالاترن دوز میخوردمولی اخیرا روزی نصف میخورم با کمترین دوزی که تو ...

کمترین دوز همون ۲۵

مرسی عزیزم

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚
نه روزی نصف اسپیرو میخورم هرروزم میخورم حتی موقع پریودی دونه فیناید داده به نظر جلو ریزشو خوب میگیره ...

من از مکمل جواب نگرفتم خارجیو ایرانی جفتش

خیلی برام عجیبه که چرا هرکی تو pco علائم هاش فرق میکنه

اره ولی شایع ترینش همین پوست و مو اضافه وزنه 

ک نابود میکنه خود ادمو و اعتماد بنفس و...

خیلی حس بدیه بخدا ادم دیگه مغزش نمیکشه درسته چیز پیش پا افتاده ایه دیگه از سر پلی کیستیك هست اینا هم ...

وای دقیقن یکی از فامیلامون دست شو اخرین باز کرد تو موهام گف چرا انقد کمه موهات گف بادوم زیاد بخور ازه مردم بود یعنی آب شدم ار خجالتتت دلم میخواس زمین دهن باز کنه برم توششش خیلی بد بود قشنگ جلو همه بغض کردم یکی نیس بگه مرد حسابی یعنی خودم نمیبینم موهام چقدره همین قرار با دو تا بادوم خوب شه

رزماری ام جوشونده اش میگن خوبه من زدم یادم رف موهامو بشورم یک سردرد عجیبی گرفتم

عزیزم من یه خانمی میشناسم توی اینستا به اسم گیسو کمند گوگل فارسی سرچ کنی هم میاره 

موهاش از زیر باسنشه خیلی پر پشته بعد ادعا داره پلی کیستیک هست من هیچ وقت باور نکردم بیماری داره ولی خب راهکار های خوبی میده فالوو کن امتحان کن 

یه سوال ازتون میتونم بپرسم؟ 

علائم پلی کیستیک به جز ریزش مو چیه ؟ 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

عزیزم من یه خانمی میشناسم توی اینستا به اسم گیسو کمند گوگل فارسی سرچ کنی هم میاره موهاش از زیر باسنش ...

زیر چونه تون پر مو بشه و جوش بزنین پریود نامنظم با درد خیلی زیاد