2777
2789
عنوان

نفر سوم رابطه بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 22 پست
اما بعضی مردا زن صیغه ای رو نگه میدارن و زن اصلی رو رها میکنن

اون دیگه اصن قابل بحث نیس اون مرد یه پرس غذا از رستوران براش دست نخورده اوردن ندیده رفته سرشو کرده تو اشغالا دنبال ته مونده ی غذای بقیه اس

مطمئنی؟ جملاتت خیلی قشنگ بود ولی واقعیت اینه مرد جماعت بی لیاقته اون زن که با تشریفات آورده وقتی دید شوهرش راه کج میره حتی شده بره تو خیابون زندگی کنه نباید پاش بمونه و ارزش بخشیده شدن رو نداره چون لیاقتش همون زنای خیابونی هست

🌈💙 Martia 💙 🌈

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این حرفت دقیقا چیزیه که اون بی شرف نفر سوم می خواد. بله بکشیم کنار. ولی ناامید نشیم و اون دو تا رو ا ...

احسنت اینم عالیه😁✌

من علائم تنبلی تخمدانو با اصلاح سبک زندگیم برطرف کردم تاپیکشو گذاشتم براتون💋
بیخیال بابا مردی ک ب زنش خیانت میکنه اگ برگرده پیشش بخاطر سخت به دست اوردنش نیس بخاطر خانوادشه نه عل ...

ما اصن درباره اون مرد بحث نمیکنیم ک اونو ک همون اول تکلیفشو روشن کردیم

مطمئنی؟ جملاتت خیلی قشنگ بود ولی واقعیت اینه مرد جماعت بی لیاقته اون زن که با تشریفات آورده وقتی دید ...

تصمیم اون زن پست بودن اون مرد هیچ کدومو کار نداریم یسری زنارو دیدم الان افتخارشون شده با مرد متاهل بودن اونارو داریم میگیم

تصمیم اون زن پست بودن اون مرد هیچ کدومو کار نداریم یسری زنارو دیدم الان افتخارشون شده با مرد متاهل ب ...

آهان من اشتباه متوجه شدم .خاک عالم تو سر خونه خراب کنشون خب اونا اصلا زن نیستن چون اگه بودن به همجنس خودشون خیانت نمیکردن

🌈💙 Martia 💙 🌈