معلومه که نهمن خواهرشوهرم تا الان عیدی نگرفتم یکسال هم کوچکترماصلا به ذهنمم نرسیده بود باید کادو بگی ...
عید ها یعنی رسم ندارید ؟خواهر شوهر برا عروس عیدی نمیده داداش به خواهرش میده سمت ما رسمه عید ها چهارشنبه هفته اخر سال برای خواهر برادر عیدی میبره زن داداش برا خواهر شوهر نمیبره که😐
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من در ۳۰ سال سنم، توی ۳ شهر مختلف زندگی کردم و با دوستایی از ۴ ۵ شهر دیگه درارتباط بودم نشنیدم همچین چیزایی رو!!
اینکه داماد اولین عید ب عروسشون کادو و هدیه بدن (معمولا طلا) هست ولی ن اینطوری...
در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴